2777
2789

خدایا قریونت بشم من کافر نیستم اما چرا 

چرا انتقام میگری یادت رفته مهربونی بخشنده ای 

خدایا مگه کسی که یکو دوست داره میاد ازش انتقام بگیره؟ خدایا میگم حق و ناسه برای اون مجازات میکنی اون دنیا 

اما این ظلم نیست قربونت بشم که  هم این دنیا هم اون دنیا میای انتقام میگیری؟ خدایا یادته خودکشی کردم یادته دلیلم چی بود؟ چون خسته بودم از این انتقاما خدایا خسته بودم که هم باید این دنیا بهم عذاب بدی هم اون دنیا 

خدایا قربونت برم منو با از دست دادن ارزوام میخوای اذیت کنی نمی دونی من وجودم به اونا وصله؟ مگه تو بنده اتو دوست نداری مگه تو همونی نبودی که ستم نمیکرد ظلم نمیکرد پس این کارا چه معنی داره؟؟؟؟ باید حتما زار بزنم تا دلت بسوزه 

خدایا من تو رو خدایی کامل شناختم که بندشو دوست داره عاشقانه کنار ادنه ولی خدا جونم این کارایی که تو میکنی کارای یه عاشق نیست 

خدایا مگه من چی کار کردم میدونم گناه زیاد دارم ولی خیلیا هستن از من بدتر گناهکارن 

خدایا یکی از اشناهام کافر شد به معنی کامل کافر شد اونو داری به مسیر موفقیتش سوق میدی بعد با من اینکارو میکنی 

نکنه برای اینکه کمک کنی باید کافر شم اره خدا جونم؟ هزاران بار قهر کردم اما اشتی کردم خدا جونم اخرین بار گفتم این بهترین شناخت من از افریدگارمه اما این کارا این انتقاما با شناخت من از تو مخالفه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جات خالی نظری اوردن برامون با فسنجون

هر کی کامنت من خوند دعا کن فردا واسه ما ندری بیارن بدجور هوس کردم😋

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.

من یه سری همکلاسم دلمه کلم اورده بود که با رب انار درست شده بود😋

وووواااااای یه سریم مامانم دلمه رو با آبغوره درست کرده بود😋

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.