سایتتتتتتتتتتتتتتتتت مدیر استارتر عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 301 عنوان دکتر ونداد شریفی رو کسی میشناسه؟ 1862 بازدید | 18 پست سلام..اگه کسی دکتر ونداد شریفی رو میشناسه لطفا بگه..ممنون اگه کسی هیپنوتیزور خوب میشناسه بگه 1398/03/02 | 02:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنریس_تارگرین عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 2315 عالی هستن بهترین روانپزشک و استاد👌🏻 وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم
لاله_سر عضویت: 1398/01/03 تعداد پست: 1990 استاد عزیززززم 👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌عالی بودن ،من زمان اینترنیم در بیمارستان روزبه کلیییییی اموختم ازشون👌👌❤️
دنریس_تارگرین عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 2315 استاد عزیززززم 👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌عالی بودن ،من زمان اینترنیم در بیمارستان روزبه کلیییییی اموختم از ... وای دیدی چقدر باشخصیت و آرومه!؟ آدم حظ میکنهمن استاجریم باهاش بودم خیلی دوسش داشتم وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم
لاله_سر عضویت: 1398/01/03 تعداد پست: 1990 وای دیدی چقدر باشخصیت و آرومه!؟ آدم حظ میکنه من استاجریم باهاش بودم خیلی دوسش داشتم عااالی بود درمانگاههاش😊انقدررر دلم میخواد بازم برم درمانگاههای یک سری از اساتید روزبه رو و همچنین مورنینگها ی بیمارستان امامو😊هر چند تخصصم یه چیز دیگه س ولی واقعا تشنه اینم بیاموزم ازشون یادش بخیر😌😌❤️☘️
دنریس_تارگرین عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 2315 عااالی بود درمانگاههاش😊انقدررر دلم میخواد بازم برم درمانگاههای یک سری از اساتید روزبه رو و همچنین م ... عزیزمممممن تیر ماه اینترن میشم داخلیمو امام میزنم استاجری شریعتی بودم متاسفانه وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم
لاله_سر عضویت: 1398/01/03 تعداد پست: 1990 عزیزمممم من تیر ماه اینترن میشم داخلیمو امام میزنم استاجری شریعتی بودم متاسفانه من برعکس شما بودم😊استاجری امام انترنیم شریعتی راستی میتونم به سوال بپرسم؟
دنریس_تارگرین عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 2315 من برعکس شما بودم😊استاجری امام انترنیم شریعتی راستی میتونم به سوال بپرسم؟ جانم وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم
سایتتتتتتتتتتتتتتتتت مدیر استارتر عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 301 استاد عزیززززم 👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌عالی بودن ،من زمان اینترنیم در بیمارستان روزبه کلیییییی اموختم از ... بله با دانشجو که خوبن...میخوام ببینم با بیمار چطورن اگه کسی هیپنوتیزور خوب میشناسه بگه
سایتتتتتتتتتتتتتتتتت مدیر استارتر عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 301 دکتر ابوالفضل احیایی چی؟اونم میشناسید؟ اگه کسی هیپنوتیزور خوب میشناسه بگه
لاله_سر عضویت: 1398/01/03 تعداد پست: 1990 بله با دانشجو که خوبن...میخوام ببینم با بیمار چطورن خیلی بهتر
سایتتتتتتتتتتتتتتتتت مدیر استارتر عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 301 خیلی بهتر جالبه...روشهای تشخیصی هم دارن؟ اگه کسی هیپنوتیزور خوب میشناسه بگه
سایتتتتتتتتتتتتتتتتت مدیر استارتر عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 301 عالی هستن بهترین روانپزشک و استاد👌🏻 چطور بهترین روانپزشکن؟ اگه کسی هیپنوتیزور خوب میشناسه بگه
لاله_سر عضویت: 1398/01/03 تعداد پست: 1990 جالبه...روشهای تشخیصی هم دارن؟ روشهای درمانی عملکردی -شناختی😊من خودم از طریق ایشون با این مبحث اشنا شدم