دارم از دندون درد ميميرم امروز كلا درد كشيدم ولي روزه ام رو نشكستم تا افطار مسكن خوردن ولي ژلوفن و مترونيدازول دردرمو دوا نميكنه تورو خدا كسي تجربه اي داره بگه فردا هم ميخوام روزه بگيرم از دردش چكار كنم😭
فکر نکنم بشه عمدا بخاطر روزه نگرفتن مسافرت کرد یه چیز دیگه ام اینکه من حس میکنم اون شرایط روزه نگرفتن در سفر مختص زمانی روده که با اسب و الاغ و پیاده سفر میکردن نه الان کا مسافرت از خونه نشستن راحتتره
دلم به تو قرص است معبود مهربان من ❤تو رو خدا برای حاجتم یه صلوات بفرستین خدا کنه به هرچی میخواین برسین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فکر نکنم بشه عمدا بخاطر روزه نگرفتن مسافرت کرد یه چیز دیگه ام اینکه من حس میکنم اون شرایط روزه نگرفت ...
چ ربطی داره عمدا هم ک بری اشکالی نداره خیلیا هستن ک تو این فصل بخاطر بلند بودن روز نمیتونن روزه بگیرن مسافر میشن ک زمستون بگیرن بعدشم مسافر کلا روزه نداره حالا چ عمدی چ سهوی اونم باید کیلومتر مشخص کنه