2777
2789
عنوان

بچه ها كمك 😖

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 26 پست
مسافر شو روزتو بخور

فکر نکنم بشه عمدا بخاطر روزه نگرفتن مسافرت کرد یه چیز دیگه ام اینکه من حس میکنم اون شرایط روزه نگرفتن در سفر مختص زمانی روده که با اسب و الاغ و پیاده سفر میکردن نه الان کا مسافرت از خونه نشستن راحتتره

دلم به تو قرص است معبود مهربان من ❤تو رو خدا برای حاجتم یه صلوات بفرستین خدا کنه به هرچی میخواین برسین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسکن فوری منظورم قرص نیست. یه ژله که می مالن روی دندون. عالیه.

نميدونم ولله ولي يه مسكن دارم فلفليه ميزني رو دندون زبونت هم از تنديش قطع  ميشه يه چن دقيقه اروم ميشه ولي باز شروع ميشه

فکر نکنم بشه عمدا بخاطر روزه نگرفتن مسافرت کرد یه چیز دیگه ام اینکه من حس میکنم اون شرایط روزه نگرفت ...

چ ربطی داره عمدا هم ک بری اشکالی نداره خیلیا هستن ک تو این فصل بخاطر بلند بودن روز نمیتونن روزه بگیرن مسافر میشن ک زمستون بگیرن بعدشم مسافر کلا روزه نداره حالا چ عمدی چ سهوی اونم باید کیلومتر مشخص کنه

دنیا بی ارزش تر از اونیه که بخوای بهش دل ببندی...

اگر دردش برات غیرقابل تحمله که خدا راضی به آزار بنده ش نیست 

فردا برو دکتر درستش کن

ژل دنتول از داروخانه بگیر برای بی حس شدن درد میذارن رو دندون

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

چ ربطی داره عمدا هم ک بری اشکالی نداره خیلیا هستن ک تو این فصل بخاطر بلند بودن روز نمیتونن روزه بگیر ...

ما که سنی هستیم اینجوری نیست فتوامون چون میگن مسافرت مثل اون دوران نیست و به اقتضای زمان باید عمل کرد

دلم به تو قرص است معبود مهربان من ❤تو رو خدا برای حاجتم یه صلوات بفرستین خدا کنه به هرچی میخواین برسین
بخدا امروز دوبار نزديك بود غش كنم واي گفتم حيف مسكن بخورم روزم بشكنم

همون خدایی که گفته روزه گرفتن واجبه

همون خدا گفته اگر به سلامتیتون لطمه جدی وارد میشه روزه گرفتن گناهه 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

ژلوفن با سوزن سوراخ کن یه قطره بنداز رو همون دندون.کسی برات بندازه بهتره.به زبونت نخوره زهرماره.یعنی عالیع.تا اخر ماه رمضون دردت میره

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر