2777
2789
عنوان

خانمهای شیرازی یه لحظه بیاین

93 بازدید | 7 پست

من باید از تخمک اهدایی استفاده کنم ودهنده باید بیوه یا مطلقه باشه سنش زیر ۳۲سال باشه چیه فرزند سالم هم داشته باشه 

کسی هست که بخواد تخمک بده 

درمیان اندوه تمام نتوانستن هایت فکر اینکه تو هیچ گاه دروغ نخواهی گفت ویا دلی را نخواهی شکست آرامم میکند

سوال منم هست 😔

امیدوارم طبیعی باردار بشی عزیزم 

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سوال منم هست 😔 امیدوارم طبیعی باردار بشی عزیزم 

شماهم باید تخمک اهدایی بگیرید؟

درمیان اندوه تمام نتوانستن هایت فکر اینکه تو هیچ گاه دروغ نخواهی گفت ویا دلی را نخواهی شکست آرامم میکند
شماهم باید تخمک اهدایی بگیرید؟

اره ذخیرم کمه دکتر گفته اهدایی 

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞

نه هنوز اقدام نکردم چون یه بچه دارم همسرم باهام همکاری نمیکنه