2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا رحم منو در میارن میزارن تو شما؟ بعد دوباره از شما باز میکنن میبندن ب خودم؟ بعدش من دوباره من ...

ن فکر کنم بچه رو یه خانم دیگه بزرگ میکنه وقتی ب دنیا میاد میدنش ب ایشون ..البته شایدم منم اشتباه گفته باشم

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
كانال رو معرفي ميكنيد

اگه آیدی داری .توخودتل بالای صفحه که ی ذره بینه اونجاسرچ کن اهداتخمک چندتاآیدی برات میاره بروتوپیج صاحب کانال بگوازاهوازبااین مبلغ رحم میخوام یک میلیون ازت میگیره بهت معرفی میکنه

ماراحوصله ی شرح حال نیست...
ن فکر کنم بچه رو یه خانم دیگه بزرگ میکنه وقتی ب دنیا میاد میدنش ب ایشون ..البته شایدم منم اشتباه گفت ...

نه عزیزم فقط جنین داخل بدن یه خانم دیگه میذارن از اسپرم خودشون بچه دنیا اومد میدن به خانواده متقاضی

مثلا رحم منو در میارن میزارن تو شما؟ بعد دوباره از شما باز میکنن میبندن ب خودم؟ بعدش من دوباره من ...

😂😂😂نه...اون خانوم تو رحم خودش جنین و بزرگ‌میکنه و بدنیا میاره و میده به خانواده ای که رحمش و اجاره کردن

ن فکر کنم بچه رو یه خانم دیگه بزرگ میکنه وقتی ب دنیا میاد میدنش ب ایشون ..البته شایدم منم اشتباه گفت ...

خوب اونجوری ک باید اسپرم شوهرشو با تخمک استارتر ترکیب کنن بزارن تو رحم یکی دیگه

فک نکنم اینجوری باشه

برای سلامتی و عاقب بخیری خودمونو خانوادمون و منو دخترم صلوات بفرستین😍
جنين رو انتقال نيدن به رحم يه خانم ديگه بعد از ٩ ماه زايمان ميكنه بچه رو ميده به ما

تکیلف اسپرم ک روشنه تخمک از خودته انوقت؟

یا تخمکم مال اونیه ک رحمش رو اجاره داده؟

ببخشید سوال میکنم 

برای سلامتی و عاقب بخیری خودمونو خانوادمون و منو دخترم صلوات بفرستین😍
خوب اونجوری ک باید اسپرم شوهرشو با تخمک استارتر ترکیب کنن بزارن تو رحم یکی دیگه فک نکنم اینجوری باش ...

تخمک استارترواسپرم شوهرشوتوآزمایشگاه میکنن ی جنین چندروزه بعدمیذارنش تورحم اون خانم که رحمشواجاره کردن دنیاش میاره بهشون تحویل میده

نه عزیزم فقط جنین داخل بدن یه خانم دیگه میذارن از اسپرم خودشون بچه دنیا اومد میدن به خانواده متقاضی

اره دیگه منم منظورم همین بود..با اسپرم و تخمک خودشون

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
ببین مادری خواهر ی کسی نیست این کارو برات انجام بده عزیزم خیلی دقت کن تو این امر چون خیلی رو بچه تاث ...

بچه بیشترین تاثیرروازتخمک واسپرم میگیره ن کسی که تورحمش نگهش میداره

خوب اونجوری ک باید اسپرم شوهرشو با تخمک استارتر ترکیب کنن بزارن تو رحم یکی دیگه فک نکنم اینجوری باش ...

اره دیگه ..اسپرم و تخمک ایشونو میگیرن تبدیل ب جنین میکنن و مثه ای وی اف تزریق میکنن تو رحم اون خانم