2777
2789

سلام من چند وقتیه تو خواب میبینم جن میخواد وارد بدنم بشع یه بار دیدم تو حرم امام رضام وجن میخواد بدن منو تصخیر کنه هی قسمش دادم صلوات فرستادم رفت بازم دیشب دیدم  اومده خونمون بازم میخواد بامن ارتباط برقرار کنه بعدش سوره ناس رو خوندم رفت چیکارکنم ؟بچه شیر میدم دارم دیوونه مسیشم فکر میکنم همه جا دنبالمن

و خدایی که بشدت کافیست  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه اجاره نشین ما پسرش جن ها رو صدا زده بود اومده بود تو بدنش پیشگویی میکرد چشاش شده بود کاسه خون هی تشنج میکرد از وقتی اونو دیدم اینجوری شدم یه بار بهم با چشای خونی نگاه میکرد ترسیدم 

و خدایی که بشدت کافیست  

وقتی بترسی یا بهشون هی فکر کنی انگار داری تغذیه شون میکنی

یمقدار سرکه تو بینیت بچکون و بالاسرت بذار یا گوشه های خونت بریز....ایت الکرسی رو همیشه بخون و دور خودت فوت بکن چهار قل رو بخون نترس. در حالتی که غسل گردنت واجبه ولی انجام ندادی هم نخواب

ظرف چرب نذار بمونه تو خونت دستو روتم چرب نباشه موقع خواب...چون جنها با بو کشیدن سیر میشن...و موندن ظرف کثیف تو خونه رفتو امد اون موجوداتو بیشتر میکنه تو خونه ات

مشکل و گرفتاری و بیماریهایی دارم که توان درمان و رفعشونو به چندین دلیل ندارم خواهش میکنم به نیت حل مشکلاتم حمد و صلوات بفرستین

خبر بده از حالت..بهتر شدی؟

عزیزم اینقدر الکی نیست که بیان سراغ هر کسی یا جرئت و اجازه اسیب زدن به هر  ادمیو ندارن

مشکل و گرفتاری و بیماریهایی دارم که توان درمان و رفعشونو به چندین دلیل ندارم خواهش میکنم به نیت حل مشکلاتم حمد و صلوات بفرستین