2777
2789

سلام من نزدیک دو ساله ازدواج کردم و تا چند وقت دیگه کوچولوم بدنیا میاد،یه جاری خل و چل هم دارم که خیلی خانواده شوهرمو بد عادت کردن از همه چی حتی ب زور دعوت کردن و هر دفعه چیزای مختلف براشون بردن و..... مادر شوهرمم خیلی بنده ی شکمه خلاصه منم دیدم با این اوضاع مثل اون باشم اول زندگی به پی‌سی میخوریم از همون اول کار ی کردم از من توقع بیخودی نداشته باشن

و اینکه مادر شوهرم میخاد سر به تن من نباش البته توی اظهر که نشون نمیده شدتش هم اینجوری که همش زعفران می‌ریخت توی چای و غذاها که مد باردار نشم ولی وقتی باردار شدم کم مونده بود جلو شوهرم برقصه.و.....

تا اینکه زد و برادر شوهرم افتاد بندر عباس خداروشکر ،و مادر شوهرمم هر سال نذر شله زرد داره، دیشب که شوهرم رفته بود سر بزنه و بیاد من باهاش نرفتم چون اذیتم نمیتونم بشینم پدر شوهرم گفته که مامانت شله زرد داره روز جمعه حتما بیاین امسال اون زن داداشم نیست، منم گفتم نمیام از مامانت میترسم میزنه یه بلایی سر بچم میاره شوهرم هم گفت که یه ساعت میشینیم و میایم 

حالا دارم با خودم فکر میکنم اینکه به من زنگ نزده برای چی برم خودم کوچیک کنم 

خواهرم میگه پدر شوهرت گفته دیگه چرا اونو خیلی گندش میکنی یعنی پدر شوهرت اندازه اون نیست

راستی خانواده شوهرم مرد سالارن( البته پسراش به خودش نرفتنا خیلی زن ذلیلن)

بنظر شما شوهرمو بفرستم بره به باباش بگه که به مامان بگو زن بزنه به زنم یا نه برم و نگم 

خواهرم میگه اینجوری مادرشوهرتو بزرگ میکنی

چه کنم؟ البته نمیدونم شوهرم جرات کنه بره یا نه

گفتم قبل از مطرح کردنش با شما مشورت کنم

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

متنو نخوندم ولی یبار مادرشوهرم دعوتم نکرد،منم خودمو سبک نکردم نرفتم

یه جنگی به پا شد که این وسط باعث شد خاهرشوهرمو بشناسمو ازون موقع باهاش قهرم  

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متنو نخوندم ولی یبار مادرشوهرم دعوتم نکرد،منم خودمو سبک نکردم نرفتم یه جنگی به پا شد که این وسط باع ...

لطف کن بخون بگو  من نرم فکر نکنم چیزی بشه البته شاید پدر شوهرمو مغزشو بشورن برعلیم

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

اره حتما برو

چون پدر همسرتون گفتن درست نیست بی احترامی کنی و مادر همسرت رو بزرگ جلوه بدی

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.