2777
2789
عنوان

حسودی

256 بازدید | 33 پست

من خیلی حسودم چیکار کنم. از شدت حسودی از بعضیا متنفر می شم. وقتی می بینم جاریهامو زیاد تحویل می گیرن ولی منو نه( در حالی که از همه نظر من ازشون سرترم )خیلی ناراحت میشم و حسودی می کنم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از اونا چند سال بزرگترم ولی منو با اسم صدا می کنن اونا رو با خانم. خیلی عجیبه کارشون. شاید فکر کنین باهاشون صمیمی هستم برا همون. در حالی که کاملا رسمی و محترمانه رفتار می کنم . نمی دونم علتش چیه

من از اونا چند سال بزرگترم ولی منو با اسم صدا می کنن اونا رو با خانم. خیلی عجیبه کارشون. شاید فکر کن ...

منم همین شرایطو دارم و ناراحت میشم از بی احترامیا.البته مادرشوهرم فقط اینطوری فرق می ذاره

معجزه ی خدا رو دیدم  
پس مریضی. به روانشناس مراجعه کن 

شما این طوری نیستین؟ به نظر خودم این طور میرسه که فرقایی که بینمون می ذارن باعث حسودیم میشه. ینی درواقع فکر می کنم هر کسی به جای من باشه حسودی می کنه. 

شما این طوری نیستین؟ به نظر خودم این طور میرسه که فرقایی که بینمون می ذارن باعث حسودیم میشه. ینی درو ...

من صدسال سیاه حسودی نمیکنم. بجا این که ازبقیه توقع داشته باشم رو رفتار خودم کار میکنم 

خدا یا مرابه غیر از خودت واگذار نکن

به نظرتون ممکنه از اعتماد به نفس پایینم باشه؟ چون کلا کسی نیستم که از خودم تعریف کنم همیشه خودمو کمتر از دیگران می بینم. ولی جاریهام خدای اعتماد به نفسن. همیشه در وصف خودشون حرف می زنن. 

من صدسال سیاه حسودی نمیکنم. بجا این که ازبقیه توقع داشته باشم رو رفتار خودم کار میکنم 

مثلا ببینین مادرشوهرتون به جاریتون میوه پوست می کنه و یا به شما می گه به جاری کوچکتر پذیرایی کنین ، عکس العملتون چیه؟