2777
2789
عنوان

زن داداش پر رو

1895 بازدید | 74 پست

سلام بچه ها.

همونطور که از عنوان تاپیکم پیداس این عن خانوم خیلی به پدر مادر  و برادرم جلوی من بی احترامی میکنه ..دیروز داداشم با دوچرخه تصادف کرد افتاد کتفش شکسته اومده دم خونمون به مامانم میگه لباس بپوش بریم تا فلان جا.مامانم میگه چرا؟چیشده؟میگه بپوش دیگه.نمیای؟مادرم میگه علی طوریش شده؟جواب میده نمیخای بیای؟پس من رفتم.عین گاااو گذاشت رفت انگار مادرم بچه کوچیکه من زنگ زدم به گوشی داداشم فهمیدم موضوع از چه قراره خلاصه این یه نمونه ش بود.بابام دیشب براش کیک و آبمیوه گرفت کوفت کنه مثلا تو بیمارستان همونجا گذاشت واسه خودش اسنپ گرفت اومد خونه انگار نه انگار شوهرش تو بیمارستانه! طرز و لحن حرف زدنش با ما طلبکارانه س انگار مال باباشو بالا کشیدیم.

بنظرتون باهاش چیکار کنیم ادب بشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واا..چه بی ادب..مثل خودش باهاش برخورد کنین.یعنی چی؟😡

دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏

خخخخ....ببخش و بگذر

من یه خواهرشوهرم و عاشق عروسمونم.....دوسش دارم چون برادرمو دوس دارم....نمیدونم چه حسیه ولی همیشه دوس دارم توو هرجمعی بهترین باشه...تووهمه ی خریدا بهترین رو براش انتخاب میکنم حتی اگه خودم عاشق اون وسیله شده باشم....چون دوس دارم توو اوج باشه و هیچ کمبودی رو احساس نکنه....دوس دارم بم‌ب چشم خواهرش نگاه کنه نه خواهرشوهرخبیث😂😂

اونو نمیدونم فقط اینو میدونم 

سنگر بگیر الان حمله‌ور میشن بهت

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))