همونطور که از عنوان تاپیکم پیداس این عن خانوم خیلی به پدر مادر و برادرم جلوی من بی احترامی میکنه ..دیروز داداشم با دوچرخه تصادف کرد افتاد کتفش شکسته اومده دم خونمون به مامانم میگه لباس بپوش بریم تا فلان جا.مامانم میگه چرا؟چیشده؟میگه بپوش دیگه.نمیای؟مادرم میگه علی طوریش شده؟جواب میده نمیخای بیای؟پس من رفتم.عین گاااو گذاشت رفت انگار مادرم بچه کوچیکه من زنگ زدم به گوشی داداشم فهمیدم موضوع از چه قراره خلاصه این یه نمونه ش بود.بابام دیشب براش کیک و آبمیوه گرفت کوفت کنه مثلا تو بیمارستان همونجا گذاشت واسه خودش اسنپ گرفت اومد خونه انگار نه انگار شوهرش تو بیمارستانه! طرز و لحن حرف زدنش با ما طلبکارانه س انگار مال باباشو بالا کشیدیم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم ما نمیتونیم قصاوت کنیم شاید رفتار خانواده شما باهاش بده وگرنه آدم سالم این کارو نمیکنه...از طر ...
بعضیا واقعا با خودشون درگیرن...ندیدن ازین ادما
من یه خواهرشوهرم و عاشق عروسمونم.....دوسش دارم چون برادرمو دوس دارم....نمیدونم چه حسیه ولی همیشه دوس دارم توو هرجمعی بهترین باشه...تووهمه ی خریدا بهترین رو براش انتخاب میکنم حتی اگه خودم عاشق اون وسیله شده باشم....چون دوس دارم توو اوج باشه و هیچ کمبودی رو احساس نکنه....دوس دارم بمب چشم خواهرش نگاه کنه نه خواهرشوهرخبیث😂😂
الکی که قیافه نمیگیره لابد کاری کردید چیزی دیده . شما هم نمیدونم شوهر کردی یا نه . ولی بلاخره زندگیت جداس بهتره ک ترتیب اثر ندی .مادر پدرت هم از شما بزرگترن هم عاقل برادرتم حتما عاقله و بالغه ک زن گرفتین براش بزارید خودشون با هم کنار بیان . به نظرم شما کاری نداشت باش
این یه جای دیگه باید تربیت میشده که نشده. دیگه کسی نمی تونه درستش کنه... اگر تفاوت فرهنگی دارین، از ...
کاری که تا الان کردیم ولی هر بار پاشو فراتر میزاره.
بخدا هر بار میاد میگه داداشت فلان کارو کرده این حرفو زده اون رفتارو کرده میگم تو حق داری ببخشش.حتی مادرم همیشه داداشمو دعوا میکنه جلوش اگه رفتار بدی کنه
یه طرفه هیچ وقت نمیش قضاوت کردشایداونم دلیل داره ولی هما ی کاراش بی ادبی بوده صددرصد
تو زندگیتون دنبال آدمهای سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشیهای موقت، سیر از پول آدمهای گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊 گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...