2777
2789

سلام خونومها خوبین؟

من ۲۲ سالمه سه تا سقط تو هفته های ۶ و ۷ داشتم...اللن باردارم و ۲۳ هفتمه

از اول بارداری امپول دورناف و شیاف و اسپرین استفاده میکردم...چندروز پیش دکترم امپولو شیافو قطع کرد..

شنیدم ک اونایی ک همچین سابقه ی سقطی دارن طبیعی نمیفرستن برا زایمانشون دکتر براشون سزارین مینویسه...کسی چیزی میدونه دراین مورد؟خیلی دوست دارم‌سزارین شم

همه ی مدارک سقط هامم دارم سونو و برگه ی بستری بیمارستان و اینا

به دستان خدا خیره شدم ، معجزه دیدم🤩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن بابا من تو ده هفته سقط داشتم طبیعی شدم...ربطی نداره

کسایی ک بعد ۸ تا ۱۰ سال با کلی دوا درمون باردار شن سز میکنن....یعنی سابقه نازایی داشتن

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
دوتا سقط داشتم برا سومی ام خونریزی داشتم ولی موقع زایمان اصلا ب این چیزا توجه نکردن و ب اختیار سز کر ...

شما کی بوده زایمانتون؟مگه سزارین اختیاری هنوزم‌هس.؟

نه اون برا کسایی که به سختی با آی وی اف باردار میشن معمولا شنیدم ریسک نمیکنن و سزارین میکنن ولی منم قبلا سقط داشتم تو هفته شش و هفت و رفتم برا طبیعی البته طبیعی نشد و اورژانسی سزارین شدم ولی اینکه شما فک کنی حتما سزارین میشی نه مگه اینکه شرایط بچه جوری باشه که دکتر برات سزارین تشخیص بده

آخرین تیکه ی این جورچینی، ای عشق...
شما کی بوده زایمانتون؟مگه سزارین اختیاری هنوزم‌هس.؟

تو بیمارستان های خصوصی با هزینه بالا

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
با ی دکتر هماهنگ کن سزت کنه

قبول نمیکنن ک....شهرستان میانه ایم...بیمارستان خصوصی نیس 

دولتی ها هم‌ک قبول نمیکنن

من از طبیعی وحشت دارم😔