2777
2789

بیماری اعصاب داره هرروز تن و بدن مارو میلرزونه

گاهی وقتا حتی نادیده میگیرم کارا و رفتاراشو اما بعضی موقعا دیگ میزنه ب اون در . فحاشی میکنه . داد میزنه . طلب داره همیشه . توهین میکنه . مدام منت خونشو سرما میزاره ک از خونم برین نمدونه اگ ما بریم هیشکی نیست نگهش داره حتی خاهر برادراش

من ب جهنم حتی ب نوه ش ک از خون خودشه فکر نمیکنه

یهو میاد تو حیاط داد میزنه منو بفرستین خونه خاهرام.چون هواس پرتی داره مجبوریم درو قفل کنیم از روش

بره بیرون یا تصادف میکنه یا گم میشه

شوهرمم تک فرزنده خاهربرادری نداره ک بخایم تقسیمی نگهش داریم

واقعا دارم از پا درمیام . شوهرمم راضی ب بردن خانه سالمندان نیست . بهشم میگم میدونم احساس شرمندگی میکنه . چیکار کنم بخدا منم دارم دچار بیماری اعصاب میشم

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالشه کسی دیگه ای نداره مادر شوهرت؟

گاهی بزارین اونجا حال و هواش عوض شه

ببین میدونم سخته گلم ولی تو با خدا معامله کن

بگو خدایا من فقط برای رضای خدا اینکار رو براش انجام میدم

شک نکن خیر و برکتشو تو زندگیت میبینی عزیزم

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

کاش یه خونهی دو طبقه بودین شوهرتون کارای مادرش رو میکرد یا پرستار میگرفت و شما هم کاری به کارش کلا نداشتین.

وظیفه ی شما نیست تحملش کنین ولی پیری همینه دیگه. شوهرتون اگر بخواد به مادرش برسه نمیشه شما منعش کنین.

چند سالشه کسی دیگه ای نداره مادر شوهرت؟ گاهی بزارین اونجا حال و هواش عوض شهببین میدونم سخته گلم ولی ...

هیشکی نگهش نمیداره حتی خاهربرادراش نهایت ۱ روز نگه دارن ک شوهرم میگ ب منتش نمی ارزه

باورکن من بخاطر همین آخرت و ثواب دارم بیماری اعصاب میگیرم . من آخرت نمیخام وقتی این دنیام هنش اعصاب خردیه

مادرشوهر منم همینطوره تازه اونا تو خونه ما نشستن ولی انگار ما طلبکارش هستیم

چ وضعیتیه واقعا سخته خدا خودش واسمون درست کنه

چه شرایط سختیه شرایط ندارید براش پرستار بگیریددارو آرامش بخش نمی خوره

هنوز دارو میخوره اینه . قطع بشه ک ما رو جر میده

تازه تحت نظره دکتره

نمتونیم پرستار بگیریم قسط زیاد داریم نمیرسه ب اون