2777
2789
عنوان

چاق شدن صورت

2439 بازدید | 26 پست

خانمای عزیز من خیلی لاغرم البته لاغری بدنم خیلی زشت نیست ولی صورتم خیلی لاغر و زشت شده میشه بگید چکار کنم صورتم چاق بشه اعتماد به نفسم خیلی اومده پایین 

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😎😎خوب گوش کن من تجربه کردم

اولش صبحا دو قاشق ژله بخور هر روز ناشتا 

بعد شام و ناهارتم ۳ قاشق جواب گندمو با ماست قاطی کن بخور یه ماه نتیجه میبینی

یه نفر بیاید به خدا بگوید حتی اگر صلاح نیست حتی اگر پایان این آرزو تلخیست براورده اش کند...یه نفر بیاید به خدا بگوید حسرت زودتر از شکست ادم را از پای درمی اورد😔😔ارزوی محال من....💔💔

ببین تنها راهش اینه که بدنتم چاق بشه. ژله و گندم و اینا الکیه. مگه اینکه ژنتیکت اینجور باشه که صورتت چاق باشه بدنت لاغر. مثلا افغانیا و کره ایا رو دیدی بدنشون باریکه ولی صورتشون پره؟ اونا ژنتیکشون اینه . شمام یا بدید ژنتیکت این باشه یا کل بدنت چاق بشه

😎😎خوب گوش کن من تجربه کردم اولش صبحا دو قاشق ژله بخور هر روز ناشتا  بعد شام و ناهارتم ۳ قاش ...

من نمیخوام بدنم چاق شه.چون الان رژیم کم خوری دارم. میخوام ثابت بمونم شیکمم صاف شده. ولی صورتم اب شده

من بدنم متوسط رو به لاغرم ولی صورتم تپل و پره از بچگی هم اینطوری بودم نمیدونم چرا؟البته باعث میشه یکم سنت بالاتر نشون بده و پخته تر

یه بار یادمه چادر سرم بود دور صورتمم کیپ کرده بودم درش که اوردم عروس دایی بابام تازه عروس بود منو اولین بار بود میدید گفت واییی دختر من گفتم ببین حالا تو چقد تپلی صورتت اصلا به بدنت نمیخوره😁

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      

جوانه گندم اشتها رو زیاد میکنه...

من مشکلم اینه اندامم نرمال و عالیه...صورتم لاغر...

بخوام چیز میز بخورم اخرین جایی ک چاق میشه صورته و اندامم بد میشه

خداروشکر بعد ۴سقط مکرر صاحب دوتا گل پسر شدم،قسمت همه خانمای اقدامی
من نمیخوام بدنم چاق شه.چون الان رژیم کم خوری دارم. میخوام ثابت بمونم شیکمم صاف شده. ولی صورتم اب شده

نه عزیزم بدن چاق نمیشه 

البته تجربه خودم چون میخواستم کنارشم بدنم چاق بشه با پودر شد ولی اینا فقط مال صورته

یه نفر بیاید به خدا بگوید حتی اگر صلاح نیست حتی اگر پایان این آرزو تلخیست براورده اش کند...یه نفر بیاید به خدا بگوید حسرت زودتر از شکست ادم را از پای درمی اورد😔😔ارزوی محال من....💔💔
ببین تنها راهش اینه که بدنتم چاق بشه. ژله و گندم و اینا الکیه. مگه اینکه ژنتیکت اینجور باشه که صورتت ...

اره منم همینطورم

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      

ببین گلم اول اهن بدنتو تنظیم کن قرص ویتامین و ازاین نوع  قرصای ویتامین زیادبخور  ب مدت یکماه و دوماه ک هم رنگتو بازترمیخونه هم کمک میکنه ب چاق شدن صورتت ،،دوم این ک حرص و جوش خوردن هم باعث لاغرشدن صورت میشه ، چایی زیادخوردن و... و دراخر هم اینارو ک انجام دادی و رعایت کردی برو سراغ سرلاک گندم هرروز یه پیاله ماست خوری پر بخور البته بااب مخلوط کن یاشیر بعدبخور ، صبحای زودناشتاژله بخور و خیارسبزه هم بعدازاون بخور آب هم یادت نره روزانه و زیادبخوریا و سیب سرخ کرده هم درکناراینابخور گلم اینایی ک گفتم اگه واقعا میخوای صورتت چاق شه و نتیجه بگیری حتما حتما مدت دار بخور مثلا ی ماه یادوماه ک قطعا نتیجشو میبینی 

بـا((خــــــدا)) باش و پــــادشاهی کن❤