2777
2789
عنوان

چاق شدن صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 2439 بازدید | 26 پست
ببین تنها راهش اینه که بدنتم چاق بشه. ژله و گندم و اینا الکیه. مگه اینکه ژنتیکت اینجور باشه که صورتت ...

عزیزم من خوردم چاقم شده الان دوماه دارم میخورم

یه نفر بیاید به خدا بگوید حتی اگر صلاح نیست حتی اگر پایان این آرزو تلخیست براورده اش کند...یه نفر بیاید به خدا بگوید حسرت زودتر از شکست ادم را از پای درمی اورد😔😔ارزوی محال من....💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا ژنتیکت اینطوره که اول صورتت چاق میشه. من دیدم اینطور آدما ک اول صورتشون چاق میشه بدون اینکه ...

😅از ژنتیکم راضیم پس

یه نفر بیاید به خدا بگوید حتی اگر صلاح نیست حتی اگر پایان این آرزو تلخیست براورده اش کند...یه نفر بیاید به خدا بگوید حسرت زودتر از شکست ادم را از پای درمی اورد😔😔ارزوی محال من....💔💔
جدی  میگی یا سرکاریه

ن بخدا😐البته من کلا لاغر بودم دوست داشتم بدنمم چاق بشه و واقعا تاثیر داشته گونه در اوردم

بدنتم چاق شده؟

بدنمو با پودر جنسینگ ک اشتها اوره و برای کبد ضرر نداره برخلاف همه قرص و پودرای چاقی و لاغری چاق کردم ولی ژنتیکم لاغره اونقدر چاق نشدم حتی الان ک حاملم به زور بقیه میفهمن

❤❤❤روشی که من خودمم جواب گرفتم برای چاقی صورت قرصایی هستش که دست ساز دکتر طب سنتیه 

فوق العاده عالی و سریع نتیجه میده طرز مصرف داره که برنمیگرده 

کاملا گیاهی و یک درصد هم مواد شیمیایی نداره 

فوق العادن اگر کسی خواست من در خدمتم 

تضمینی و قابل ازمایش تو هرازمایشگاهی

09035321077