2777
2789
عنوان

بیاین بهم گفت امروز نوبت

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 68 پست
خودت راضی ای به سقط؟

الان پیام داد ی پرستار هماهنگ کردم بیاد خونه😭😭😭😭😢😢😢😢

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا کن بتونم تصمیم درست بگیرم

منم بچه ی بدون پدر داشتم خیلی سخته وقتی اولین بار میگ بابا وبابایی نیس وقتی بقیه پدرا بابچشون بازی میکنن واون نگاه میکنه و.....

ما ازتبار بغضیم ،آسودگی روانیست...
چیکارکنم،چی بگم؟؟

من نظرمو تو پست قبلی گفتم اگه بچه تو میخوای بهش عمل کن وگرنه خودتو بسپار دست پرستار .

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
منم بچه ی بدون پدر داشتم خیلی سخته وقتی اولین بار میگ بابا وبابایی نیس وقتی بقیه پدرا بابچشون بازی م ...

دارم دق میکنم ،وقیحانه و بی شرمانه با یکی هماهنگ کرده

منم گفتم غلط کرده بیاد اینجا تا من نخوام

منم فقط قانونی میخوام انجام بدم

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸
من نظرمو تو پست قبلی گفتم اگه بچه تو میخوای بهش عمل کن وگرنه خودتو بسپار دست پرستار .

خواستن ک میخوام اما اینو چ کنم

خواستن ک میخوام اما اینو چ کنم

عزیزم مسلما میدونی سقط غیرقانونی چه عوارضی داره.و چقد غیربهداشتیه تو خونه انجام دادنش و شاید منجر به عقیم شدنت بشه.پس بزن بیرون از خونه.بگو باشه سقط میکنم اما تو بیمارستان یا با تجویز دکتر. 

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
عزیزم مسلما میدونی سقط غیرقانونی چه عوارضی داره.و چقد غیربهداشتیه تو خونه انجام دادنش و شاید منجر به ...

باشه گلم مرسیالبته گفتم غیر قانونی هر جا انجام بدی منو دیگه نمیبینی،مگه قانونی از راهش

اصلام اینطور نیس امید داشته باش این همه زن مطلقه داریم

اخه حرفش فقط انداختن

سونو قلب رفتی،؟

نه هنوز زوده برا ۹هفته دکتر گفت بیا🤗😘

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)