2777
2789
عنوان

آداب معاشرت

2524 بازدید | 35 پست

حدود 10 سال پیش (شایدم خیلی بیشتر) کتابی خریدم با عنوان “ (برای دختران و پسران جوان)”. آن را خواندم و خلاصه کردم (از قدیم عادت خلاصه نویسی را داشتم)

امروز خیلی اتفاقی خلاصه ها رادیدم. به خودم گفتم اینجا ثبتش کنم که همیشه باشد.

• در عادت و مواقع کاری برای سلام کردن حتما اسم طرف مقابل را بیاورید. سلام آقای اسدی
  • همیشه ساعت همراهتان باشد – ساعت دقیق باشد. (من خودم برای اینکه همیشه به قرارهایم برسم ساعتم 15 دقیقه جلوتر است)
  • همیشه همراه خود قلم و کاغذ داشته باشید
  • فکر کنید و سپس حرف بزنید

برای آقایان که می خواهند از عطر یا ادکلن استفاده کنند: (استفاده از عطر و ادکلن لازم است)

عطر را در نقاط مچ دست، پشت گوش، قفسه سینه و داخل آرنج که دارای جریان خون قوی هستند بزنید. عطر را در هوا روبروی خود اسپری کنید و از آن عبور کنید تا به طور یکنواخت روی بدن بنشیند. پس از 4 الی 5 ساعت دوباره تمدیدش کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه کتاب آداب معاشرت دارم توش نوشته : در مهمانی برا کمک به میزبان از او اجازه بگیرید در صورت رضایت همکاری کنید

اگه همین یه نکته رو بعضی مهمونها رعایت میکردند خیلی عالی میشد، من خودم واقعا متنفرم کسی بیاد تو آشپرخونه و شروع کنه ظرف شستن یا هر کار دبگه ای چون مدیریت خونه و پذیرایی از دستم میره، حالا هزار بار بگی راضی به زحمت نیستم، ظرفارو بعدا میشورم، تورو خدا زحمت نکشید میخوام چایی بیارم و ....  باز رعایت نمیشه

یه کتاب آداب معاشرت دارم توش نوشته : در مهمانی برا کمک به میزبان از او اجازه بگیرید در صورت رضایت هم ...

واي عجب نكته اي آفرين

منم دقيقا خيلي بدم مياد كسي مياد خونم بره تو آشپزخونه حتي مادرم

در يخچال و كابينت رو باز ميكنن يا ميرن تو اتاق خواب در كمد ديواري رو باز ميكنن عصبي ميشم

نه جايي ميرم كمك ميكنم نه دوست دارم كسي مياد خونم كمك كنه

خودم نهايت در حد سفره چيدن و ظرف بردن و آوردن . اونم ظرفايي كه ميزبان خودش آماده كرده و رو پيشخوان آشپزخونه يا ميز غذاخوري چيده

ديگران راقضاوت نكنيم.
یه کتاب آداب معاشرت دارم توش نوشته : در مهمانی برا کمک به میزبان از او اجازه بگیرید در صورت رضایت هم ...

وای دقیقاب خصوص کسی که تمیز نمیشوره و تو می‌دونی ک اینجوریه

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

من خونه کسی میرم خیلی به ندرت کمک میکنم خونه خودمم نمیذارم کسی کمک کنه.حالا منظورم اینه که در حد خیلی کم

وای دقیقاب خصوص کسی که تمیز نمیشوره و تو می‌دونی ک اینجوریه

حالا تمیزی رو بعدا میشه خودت بشوری مهم اینه که ظرفا لب پر میشه یا کلا میشکنن

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده