2777
2789
عنوان

آداب معاشرت

| مشاهده متن کامل بحث + 2524 بازدید | 35 پست
یه کتاب آداب معاشرت دارم توش نوشته : در مهمانی برا کمک به میزبان از او اجازه بگیرید در صورت رضایت هم ...

دنبال كتاب اداب معاشرتم اگر خوب بود و راضي بوديد ممنون ميشم معرفي كنيد

بيشتر از انچه براي موفق بودن تلاش ميكني براي با ارزش بودن تلاش كن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و اینکه نوع لباس و رنگش ارایش و رنگش به ما مربوط نیست هر کس سلیقه ای داره من عاشق ارایش غلیظم این ب ...

کسی از مسافرت میاد بهش بگم خوش گذشت؟ فضولیه؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
کسی از مسافرا میاد بهش بگم خوش گذشت؟ فضولیه؟

فضولی که نیست ولی بگی ایشالله که خوش گدشته بهتره

من ی بار ی سفر کوفتم شد یکی بهم گفت خوش گذشت کفری شدم

من کاربر قدیمی هستم بسته بودم دوباره اومدم
واي عجب نكته اي آفرين منم دقيقا خيلي بدم مياد كسي مياد خونم بره تو آشپزخونه حتي مادرم در يخچال و ك ...

منم اصلا دوست ندارم کسی تو آشپزخونه م بره بیاد مهمون که میاد ترجیح میدم همه کارها رو خودم انجام بدم ولی کسی کمک نکنه خودمم سعی میکنم همینجوری باشم و به ندرت تو آشپزخونه کسی میرم

خدایا راضیم به رضای تو
يا اينكه ميريزن رو فرش غذارو اصن يه وضعي بدتر داغون ميكنن

اصلا هر خونه ای اصولی داره که قلق اش دست خانوم خونه است

چه اسکاجی چه شرایطی و اینا...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

شوهرم يه دوستي داره با خانومش ميان خونه ما هي جر و بحث ميكنن بعدم رو ميكنن به ما آخرش ميگن شوخيه ها!!!!!!!!!!!!!

خب لامصبا ما استرس ميگيريم انقد به هم ميپرين همش ميگيم الان همو ميزنن

لطفا دعواها و اخم و تخماتونو تو خونتون بكنين

بچتونو تو خونه خودتون تربيت كنين

ديگران راقضاوت نكنيم.
 حالا تمیزی رو بعدا میشه خودت بشوری مهم اینه که ظرفا لب پر میشه یا کلا میشکنن

اونی ک من میگم مراقبه نمیشکنه ولی اب خیلی هدر میده از اول تا اخر اب بازه بعدم اصلا تمیز نمیشوره همش ظرفا چربن  من میرم خونشون فقط ظرفا رو جمع میکنم نمیرم بشورم که بفهمه باز نمی‌فهمه ‌😁😁

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
وای خواهر من!!! رو همه ظرفا مایع میمونه.اصلا فشارم میفته

آره دقیقا 😷😷😷

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
يا اينكه ميريزن رو فرش غذارو اصن يه وضعي بدتر داغون ميكنن

اره   می‌خوان کمک‌کنن بنده خدا ها بدتر زحمت رو دوبرابر میکنن

يا وقتي حالشون خوب نيس ميرن مجلس كسي گريه زاري ميكنن يا دعوا راه ميندازن

خب آدم حسابي طرف كلي هزينه كرده تدارك ديده ميري گند ميزني به مجلس طرف

حالت خوب نيس با شوهرت مشكل داري نيا

ديگران راقضاوت نكنيم.
وای خواهر من!!! رو همه ظرفا مایع میمونه.اصلا فشارم میفته

واااای بعضیا میان زود ظرف شستن تموم کنن میزنن ظرفارو لب پر میکنن

برای آرامش دل همدیگه دعا کنیم💜.                                           خدایا مارو از شر بنی آدم حفظ کن🙏