2777
2789
عنوان

بیاین بهتون بگم جنسیت فرزندانتون چی میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 100 پست
از بچه اول شروع میکنه ولی نی نی که تو دلتون هست رو برعکس نشون می ده

استارتر دستت درد نکنه، من اینو خونده بودم ولی میدیدم جای دختر و پسر تو منابع مختلف فرق میکنه، اینجا گفتی تو حاملگی برعکسه برام منطقی اومد، کجا خوندی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر دستت درد نکنه، من اینو خونده بودم ولی میدیدم جای دختر و پسر تو منابع مختلف فرق میکنه، اینجا ...

این که تو بارداری برعکسه رو خالم بهم گفته

راستش منم قبلش برام عجیب بود که چرا گاهی اشتباه در میاد که متوجه شدم تو بارداری برعکسه

برنامه نی نی بان رو نصب کن.تو اون هست.ندارمش بخدا.خیلی وقته پاک کردم.فقط سنتو دقیق وارد کن.

مثلا بیست سال و شش ماه باشیم باید بگیم20 یا 21(چون تو 21هستیم و تولد بعدی باید شمع21 رو فوت کنیم؟

چون با یه عدد اختلاف جنسیت بچه رو متفاوت نشون میده

یه چیز جالب بگم بهتون من فکر می کردم این روش فقط برای خانما جواب میده

وولی در کمال تعجب دیشب برای شوهرم انداختم برای اونم جواب داد و دقیقا مثل خودم شد

حالا نمی دونم همیشه برای آقایون درست در میاد یا نه؟ 

مثلا بیست سال و شش ماه باشیم باید بگیم20 یا 21(چون تو 21هستیم و تولد بعدی باید شمع21 رو فوت کنیم؟ چ ...

بیست بزن.بیست سالت کامله دیگه.بیست ویک که هنوز پر نشده.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی