2777
2789
عنوان

بیاین بهتون بگم جنسیت فرزندانتون چی میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 100 پست
من اینجام این روش تا حالا که من انجام دادم برای هرکسی تقریبا صد در صد درست دراومده

من الان انجام دادم اولش دور زد بعدش رفتو برگشت درصورتی ک بچه اولم پسره باید رفتو برگشت میزد الانم حامله نیستم

دلم کمی آرامش میخواهد دراین هیاهو.......  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برای هرکی انجام دادم درست دروامد مثلا برای مامانم دقیقا سه تا دختر و چهارمی پسر  برای مادر ...

مثلا اگه یکی بچه اولش دختره بعد دومی رو حاملس و پسره، باید حلقه دورانی حرکت کنه بعد وایسته بعد دوباره دورانی حرکت کنه؟

من الان انجام دادم اولش دور زد بعدش رفتو برگشت درصورتی ک بچه اولم پسره باید رفتو برگشت میزد الانم حا ...

بینشون مکث داشت؟ 

بعد عزیزم شما سقط نداشتین خدای نکرده؟ 

خب برا منم میگیرن

ندارم عزیزم.پاک کردم.برنامه نی نی بان رو نصب کن تو اون هست.من واسه بارداریم نصبش کرده بودم دیگه لازم نداشتم پاک کردم.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
چجوره؟بدا من میشه بگی

برنامه نی نی بان رو نصب کن.تو اون هست.ندارمش بخدا.خیلی وقته پاک کردم.فقط سنتو دقیق وارد کن.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی