2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکس طرز فکری داره ها عزیزم.ولی من نمیپسندم شوهرم زیاد هم بادوستهاش بگرده.اول عروسیمون یک شب رفت شهدای گمنام با دوستهاش صبح اومد.منفجرش کردم.دیگه تکرار نشد.اشکال نداره هفته ای دو سه بار یه سر بره پیش دوستهاش ولی زیاد هم نذار ازت دور باشه و عادت کنه خوشیهاشو ببره پیش دیگران.کاری کن باتو خوش باشه نه اونها.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
نمیتونم تو خونه تنها بمونم ک سرگرم شم...من مشکل دارم نمیشه واسه ی ثانیه تنها باشم

نت گردی کن

بشین برای خودت دفتر آشپزی درست کن دستورغذاهای مورد پسندتو وارد دفتر کن

قلاب بافی کن

کتابای قشنگ بخون(من اوایل اهل کتاب نبودم الان سیر نمیشم)

آرایش کن آهنگ بذار برقص

اینا مخصوص موقعی که تو خونه ای

اگه میتونی

کلاس زبان برو

شنا

برو یه جاهایی از شهرتون که تا حالا نرفتی

یه عالمه کار هست که میتونی انجام بدی

اره یه مشکل بزرگ دارم

حالا یه چیز  بگم بهت  منم شوهرم اینجوریه  بی محلی داغش میکنه طهر گفت برم خونه بابام میام گفتم عه منم لرم با ماشین بیرون بجه اارو بذارم پیش مادرم

گفت کجا طفره  رفتم

یه هو بهش گفتم تا 11 هستی دیگه  گفت نه چرا زودی میام  گفتم بمون خووو 

گفت نه اصلا حال ندارم نمیرم  گفتم عهههه چراااا

لباساشو درآورد خيلييييي  نامحسوساااا

ور دلم موند 

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   
نمیتونم تو خونه تنها بمونم ک سرگرم شم...من مشکل دارم نمیشه واسه ی ثانیه تنها باشم

تنها نباش که.چرا تنها؟یه کاری کن بیشتر باهات باشه.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
فقط ترس نیست عزیزم 

اگه دوست داری بگو چه مشکلی داری؟