2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی هزاری نمیده دستم برم کجا بدون پول؟همین دیروز از بابام پول گرفتم لباس خریدم دیگه نمیتونم ازش بگیرم ...

عزیزم شما حتما باید سر کار بری به دو دلیل

اول ااینکه دستت توی جیب خودت میره

از اون مهم تر اینکه دیگه انقدر فکرت روی شوهرت متمرکز نمیشه، اینو از روی تجربه میگم. من چند ماه سرکار  نرفتم، توی اون چند ماه انقدر به شوهرم زنگ میزدم و بهش توجه میکردم که یه وقتا احساس میکردم خیلی بهم بی توجهه، دائم هم بهش گیر میدادم، ولی وقتی زن سر کار بره یا باشگاهی، کلاس زبانی چیزی، دیگه انقدر به شوهرش و رفتارای شوهرش اهمیت نمیده 

مردا ذاتشون اینجوریه که نباید زیاد پیگیرشون شد

فعلا تا کار پیدا کنی هرجور شده ازش پول بگیر یه باشگاه برو، خودتو  مشغول کن

خب فعلا کاریش‌ نمیشه کرد البته همه اینطوری نیستن مگر در آینده با آموزش بچه هامون اینطوری‌نباشن مع ...

بله 

هرچند اگه اون مرد ادم حسابی باشه خودش حواسش ب خانمش هست

عاجزانه خواهش میکنم کامنتامو لایک نکنید!روزی 70 تا اعلان برام میاد و اذیت میشم.جرات ندارم تو تاپیک نظر بدم.دست خودم نیست کامنتام عامه پسنده      
:||||| از قدیم تو ایران بوده بله

نه بابا تو ایران چیه...همه آدما گاهی احتیاج دارن برا خودشون باشن....منم به شوهرم گاهی وقتها میگم می‌خوام برم خونه دوستم ....اونم جمعه ...که شوهرم خونس

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
خودتو کوچیک نکن مغرور باش چجوری بهت بگم که متوجه بشی خیلی از پیاماتو نباید میدادی و خیلیاشونم بای ...

آفرین...هی گفته تو مغروری و داری منو له می‌کنی....همینو مینوشتی عزیزم احتیاج دارم منم .منم حوصلم سر می‌ره .وفلان

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

عوووووو بچت لوس شده

تابلوعه قلبش خیلی مهربونه ولی خوخواهه

البته خانواده تاثیر داره قطعا باباش عین خودش بوده

چقدر شبیه منه 😂منم خشکو جدی پیام میدم اما پشت پیامم یه الهی فدات بشم خاصی هست😒

فقط اونجا که میگه فردا به روت میارم 😂با زبون بی زبونی داره میگه باید فردا پیشم باشی

ببرِ مازرون 🐯😂
میشه کامل بگین؟

سنتون خیلی کمه هردو...مرداد تازه ۳۵یکم بفهمی نفهمی به بلوغ فکری میرسن ....تامیتونی مطالعه داشته باشید هردوتون...یه چیزی رو هم بگم منم اوایل خیلی کاراکردم من۱۶سالم بود واون۲۲خیلی کم سن بودیم...الان ازش متنفرم نزار به اون حد برسه زن نقطه ثقل هست

میشه کامل بگین؟

خیلی بی تجربه ای...

شوهرتم بی جنبه اس..

مدلش اینه هرچی بیشتر ضعف نشون بدی بدتر میشه ..

و اینجور مردا دخترای سلیطه و از درون قوی میپسندن ...

اگه  از پس ادب کردنش بز نمیای ولش کن شوهرتو...

اگه زندگیتو دوس داری واقعا خودتو عوض کن انقدر ضعیف نباشی در مقابلش... 

😍😍خدایا شکرت😍😍

منظور من از قوی بودن این نیست مثل بچه ها باهاش لج کنی اینه که ... تک باشی .. سر باشی ازش..

مثلا  همیشه خوشگل کنی... خوشبو... با عزت نفس باشی... هر حرفی رو نزنی... هر حرفی که میزنه جواب ندی... واسه بعضی حرفاش دهنتو کج کنی... چشمو ابرو بیای...  یه رشته عالی درس بخونی.. یه کار خوب پیدا کنی... تو محیط خونتون دوست داشتنی باشی ... ‌وخیلی چیزای دیگه 

شما باید چند تا ویس واسه تقویت عزت نفس خودت گوش بدی

😍😍خدایا شکرت😍😍

اينو بدون هيچى كم ندارى روخودت عيب نزار،چن بارگفتى وتاكيد داشتى من حتما يه چيزى كم دارم اينو وقتى ميگى شوهرتم باورش ميشه تو اززنا ديگه كمترى حتما عزيزم اوايل زندگيتونه وبى تجربه اى فقط همين ،كتاب هنر زن بودن رو ازاينترنت بگير بخون خيلى كمكت ميكنه 🌺