2777
2789
چرا طبیعیه اقا امیر؟؟؟ اخه اینطور صحبت میکنن با همسر؟؟ خاننه..جنسش لطیفه..میشکنه

ببینید من تا جایی که متوجه شدم خیلی سریع خوندم 

همسر ایشون الان جایی هستن که اصلا دوست ندارن با خانمشون حرف بزنن

و  از نوع جواب‌ میتونید بفهمید عجله دارن که بحث تموم  بشه برای‌  همین اول میگن نه

بعد که میبینن کلی پیغام اومده برای این که خاتمه بدن میگن باشه

اما متوجه نیستن اینا بهونه ی خانم برای‌صحبت کردن حتی!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فقط استرس نیس گلم خیلی سخته بخدا یه سال و دوماااااه   همه بچه دار شدن جز من سه ماه اول بیبی ...

همین استرسه دیگه خواهرشوهرم ناباروری گرف سره بچه دومش ۷سال باردار نمیشد میگف سره عقد ما سرش گرم بود و بی خیال شده بود بچه دار شد همینجا خوندم یه نفر نوشته بود خاهرش ۱۵ سال بچه دار نشده همین ک بی خیالش شده و گفته نمیخام باردار شده

ببینید من تا جایی که متوجه شدم خیلی سریع خوندم  همسر ایشون الان جایی هستن که اصلا دوست ندارن ب ...

میگن خانما پیچیده هستن ولی اقایون ک بدترن :|

عاجزانه خواهش میکنم کامنتامو لایک نکنید!روزی 70 تا اعلان برام میاد و اذیت میشم.جرات ندارم تو تاپیک نظر بدم.دست خودم نیست کامنتام عامه پسنده      

شوهرت از اون دسته ادماست که ضعیف ببینه لهش میکنه

ببین شوهرت الان لذت میبره که به نوعی اویزونشی درگیرشی پس کلا بیخیالش شو فکر کن مجردی خونه مجردی داری 

اگر کار خوب پیدا کنی زندگیت زیر و رو میشه

ببین باید توهیچ چیز بهش قرنزنی .بهش وابستگی نشان نده.برای خودت سرگرمی درست کن.میری پیش دوستات میای شایدرفتارت تغییر میکنه نمی خواد باهاشون باشی. مرد است دیگررررررررررررر

هرچی آرزوی خوبه ،(((مال تو)))  
نه فقط استرس نیس گلم خیلی سخته بخدا یه سال و دوماااااه   همه بچه دار شدن جز من سه ماه اول بیبی ...

عزیزم ان شاالله که به زودی خدا بهت بچه بده منم پنج سال چشم انتظار بودم هر کس هم زمان با من ازدواج کرده بود یا حتی دیر تر ازمن بچه دار شد.ولی من نه همه راه های درمانی و رفتم حتی ای وی اف ولی نشد .زمانی که دیگه از ته دلم گذشتم به خاطر رضای خدا و دیگه حتی بهش فکر هم نکردم بخاطر نبود استرس خدا معجزشو نشونم داد.در اوج ناامیدی فقط ارو م باش بسپار به خودش مطمعن باش جواب میگیری.

درست در لحظه اخر... در اوج توکل ونهایت تاریکی...نوری نمایان میشود،معجزه ای رخ میدهدو خدا از راه میرسد

استارتر شوهرت بی ملاحظه ای اما توام اینجوری صحبت نکن چون تنها نتیجه عکس می‌ده....خیانت وسردی و اینا از کجا شروع میشه ببین من خودم مرد ستیزم اما یادبگیرد قلق شوهرتو بعدا کم کم حرفتو به کرسی بنشون .... عزیزم رفتی زندگی یا جنگ ... اونجا که گفتی نمیخام ببینمت واقعا حس کردم قلب شوهرت شکست اگه اون به تو می‌گفت چی؟تساوی حقوق یه چیزهایی بی احترامی وبی مهری یه چیز دیگه...این روش نه تنها متقاعد شون نمیکنه فقط ازت سرد میشه بیشتر بارفیقاش میچرخه

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
ببینید من تا جایی که متوجه شدم خیلی سریع خوندم  همسر ایشون الان جایی هستن که اصلا دوست ندارن ب ...

نه این روش اقایونی اول میگن نه که نشون بدن ناراضی ان بعدمیگن هرکار میخای کن و اونوقت خانمم نمیکنه کاری که شوهرش ناراضیه ، و بعد شوهر زبونش هنوز دراز که من.که گفتم برو خودت نرفتی