2777
2789
عنوان

شوهر رفیق باز

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 23 پست
دوستت نداره چیه؟🤤😓 چرا  بنده خدا رو میترسونی.... رفیق باز اگه عاشق هم باشه اولویتش رفیق بازیه

عزیزم خب اولویت ادم باید خانواده باشه . این ینی زنشو به اندازه رفیقش دوس نداره دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا تو این سه سال که باهاش اشنا شدم نذاشت یبار با دوستام برم بیرون

آهااااااان پس نقطه ضعفش اینهههههه.... هر وقت رفت خودتو خوشحال نشون بده... بذار بره.... تو هم یه جوری که لجبازی نشه با دوستات برو بیرون... هر وقت رفت تو هم برو... شاید اینجوری کم کم تغییر کنه... این حسنه که حساسه... داداش دوستم همینم واسش مهم نبود... بیچاره خانومش

Shadow
هیچی اهمیت نمیده کلا جوابمو نداد

واقعا که . پس بیخیالش . بشین تو خونه بابات راحت زندگیتو بکن دیگه غصه هم نخور یا خودش میاد قول میده عوض شه یا تموم میشه دیگه . مامان بابات چی میگن؟