2777
2789

تاوقتی مجرد بودیم و مدرسه و درس با همکلاسی ها نقشه از ایندمون میکشیدیم وازدواج های باعشق و رویایی وقتی چهارده سالم بود ازدواج کردم البته به خاست خانوادم وسنتی سال اول و دوم همش با خانواده همسرم وخوده همسرم دعوا داشتیم بحدی که میگفتم طلاق خلاصه سخت گذشت روزها سپری شدو منتظر روزای خوب موندم وموندم...شوهرم خیلی غرغرمیکنه عصبیه اصلااااا کلمات محبت امیز بلد نیست تشنه محبتم تشنه یه بغل با محبت نه ساله میگذره اما یبار هم با عشق بغلم نکرده بگه خانومم وفلان😢خیلی دلخورم از زندگی چقدر بچگونه ورویایی فک میکردیم وچیشدالان به یجایی رسیدم انگار خیلی بیحس شدم قبلا واسه هرچیزی میخندیدم الان خنده دارترین موضوعات هم برام بیمزست روزها تکراری سر هر چیزی اشکم دم مشکمه احساس افسردگی دارم بیحالی بیحوصلگی دوست دارم شاد باشم اما حیییییف 

باید بسوزم وبسازم😢😢😢😢کاش شوهرم میفهمید چقدرتشنه محبتشم بارها گفتم و محل نمیده مث یه همخونه زندگی میکنیم چکار کنم دلم خیلی گرفته

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه… گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش میخوردند… زمستان تمام شد و کلاغ مرد… اما بچه هاش نجات پیدا کردند وگفتند: اخ خوب شد مرد راحت شدیم از این غذای تکراری این است واقعیت تلخ روزگار ما…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ام داری😞

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
بچه داری

اره چهارسالشه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه… گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش میخوردند… زمستان تمام شد و کلاغ مرد… اما بچه هاش نجات پیدا کردند وگفتند: اخ خوب شد مرد راحت شدیم از این غذای تکراری این است واقعیت تلخ روزگار ما…

والا منم همین دردو دارم بااین تفاوت ک ح اقل بزرگتر بودمو ازدواج کردم ِهیچی باهاش بساز 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
اون چندسالشه

۳۰