2777
2789
عنوان

خانمای شاغل لطفا بیاین

219 بازدید | 21 پست

سلام خانما من توی یه موسسه آموزشی کار میکنم بعد شما فکر کنید از مدیر من برای هر یک ساعتو ربع به من ۱۰هزارتومان میده بعد این کلاس ها اینطوره که نهایت کلاسی که بری در هفته ۱۰کلاس باشه کلا حقوقش میشه ماهی ۴۰۰الی ۵۰۰که اونم هر سه ماه یکبار میده یعنی هر سه ماه حقوق سه ماه رو میده حالا بعد دو سال کار کردن من پیشنهاد بهتری برای کار کردن دارم و وقتی به ایشون گفتم حقوقم رو به ساعتی 15تومن افزایش بده شروع کرد پشت تلفن با من بد صحبت کردن که تو سابقه کاریتو از من بدست آوردی الان میخوای منو بزاری بری تقصیر من بوده که با یه آدم بی تجربه کار کردم منم بهترین مربی ایشون هستم و عاشق کارم بودم بهشون گفتم همه آدما از وقتی دنیا اومدن که با سابقه کاری نبودن بالاخره هرکس کارشو از یه جا شروع میکنه حالا ایشون از هر دانش آموز ۱۰۰هزار تومان شهریه دریافت میکنن بعد توی هرکلاس۱۲تا دانش آموز هست بعد برای کار سه ماهه به من ۱۲۰هزار تومان از هر کلاس میدن خواهش میکنم بگین من چیکار کنم شما بودین چیکار میکردین

برو دنبال پیشرفت و کار بهتر 

ایشون هم بهتر از شما کسی رو پیدا کنه مطمئن باش سریع جایگزینت میکنه 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دنبال پیشرفت و کار بهتر  ایشون هم بهتر از شما کسی رو پیدا کنه مطمئن باش سریع جایگزینت میکن ...

ایشون الان مربی ندارن بعد دارن با من اینطوری صحبت میکنن اگر مربی داشتن دیگه بامن صحبتم نمیکردن به خدا

به من میگه تو دست منو میخوای بزاری توی پوست گردو

من بودم دنبال یه کار مناسب میگشتم، هر موقع کار بهتر پیدا کردی از اون موسسه در بیا.چون این کار نیست ب ...

آخیش خداروشکر یکی گفت این حرفو به خدا اونقدر تو ذهنم خونده که بهترین کاریه که تو داری دیگه داشتم شک میکردم

ایشون الان مربی ندارن بعد دارن با من اینطوری صحبت میکنن اگر مربی داشتن دیگه بامن صحبتم نمیکردن به خد ...

اگر شرایط کاری بهتر داری  حتما برو 

اونم دلش برای شما نسوخته وگرنه شرایط بهتری فراهم میکرد که راضی بشی

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
اگر شرایط کاری بهتر داری  حتما برو  اونم دلش برای شما نسوخته وگرنه شرایط بهتری فراهم ...

ببینین من با مدارس مختلفی کار کردم و منو شناختن ایشونم میگن تو به خاطر کاری که پیش من داشتی شناخته شدی الان میخوای بزاری بری