پسرم ۱۹ ماهشه از همون اول با خواب شب مشکل داره یا نمیخوابه یا دم به دقیقه با گریه بلند میشه از تاریکی انگار میترسه روشن هم باشه دیگه اصلا خواب نمیره یه ماهه از شیر گرفتمش دیگه بیچاره شدم شبا به زور یک و نیم دو یا بیشتر حتی میخوابه ولی روزا راحت میخوابه دو سه ساعت چیکار کنم شوهرمم لج میکنه همکاری نمیکنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پسرمن دوارده میخوابه هر دوساعت بیدار میشه یه دوری تو اتاق میزنه منو بابا شو چک میکنه بعد گریه میخواب ...
پسرا رو مادر غیرت دارن میترسه نکنه خبری بشه 😂😂 والا ما هم جرات نداریم کنار شوهر بخوابیم جیغ میزنه اگه ببینه شوهرمم که خیلی لوسش کرده کلا رابطمون فدای بچه کرده انگار نامحرمیم دور من نمیاد تا بچه هست
دختر من ۱۵ماهشه از اول شبا خواب نداشت الانم همینطوره منتها از ۶و۵ صبح رسیده به ۲و۳.. شبا چراعا را خاموش میکنم و احیا میگیرم بخدا اسباب بازی هاشو جمع میکنم و...ولی انکار نه انگار واسه خودش بازی میکنه صبحم تا ۱۱و۱۲ میخوابه اون موقع هم هرکاری کنم پر نمیشه حتی جارو برقی میزنم صدای تلویزیون و آهنگ و...خودمن صبح باید پاشم دیوونه شدم دیگه ی راه حل میگین ممنونم
خب چون تازه از شیر گرفتیش بدخوابه شبا بچه من کلا عادت کرده بود باید دستم تا صبح زیر سرش بود چند ماه همینطوری بود دستم دردگرفت انقدر که نمیتونستم تکون بدم شباپامیشد فقط گریه میکرد