2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشون شبا دیر میخوابن خواب نمیرن من دیگه دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 4430 بازدید | 49 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرمن دوارده میخوابه هر دوساعت بیدار میشه یه دوری تو اتاق میزنه منو بابا شو چک میکنه بعد گریه میخوابه ساعتت هفت صبح بیداره طهر نیم ساعت میخوابه فعلیتشم زیاده ماشالله اصلا خسته نمیشه تادیکسالگیش هر نیم ساعت یبار بیدار میشد

پسر منم همینجور شبا دیر میخابه صبح هاهم کلا نمیخابه دو ماهشه

تا ۶ ماه که عادیه بعدش باید بچه خواب شب و روز تشخیص بده بچه من ۱۹ ماهشه هنوز تشخیص نمیده فقط نمیزاره چراغ خاموش بشه و همش میگه شن شن یعنی روشن 

پسرمن دوارده میخوابه هر دوساعت بیدار میشه یه دوری تو اتاق میزنه منو بابا شو چک میکنه بعد گریه میخواب ...

پسرا رو مادر غیرت دارن میترسه نکنه خبری بشه 😂😂 والا ما هم جرات نداریم کنار شوهر بخوابیم جیغ میزنه اگه ببینه شوهرمم که خیلی لوسش کرده کلا رابطمون فدای بچه کرده انگار نامحرمیم دور من نمیاد تا بچه هست 

تا ۶ ماه که عادیه بعدش باید بچه خواب شب و روز تشخیص بده بچه من ۱۹ ماهشه هنوز تشخیص نمیده فقط نمیزاره ...

اخی جوجو

خب من خابم میاد خخخخ

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
آره عزیزم. شاد باشی

دختر من ۱۵ماهشه از اول شبا خواب نداشت الانم همینطوره منتها از ۶و۵ صبح رسیده به ۲و۳.. شبا چراعا را خاموش میکنم و احیا میگیرم بخدا اسباب بازی هاشو جمع میکنم و...ولی انکار نه انگار واسه خودش بازی میکنه صبحم تا ۱۱و۱۲ میخوابه اون موقع هم هرکاری کنم پر نمیشه حتی جارو برقی میزنم صدای تلویزیون و آهنگ و...خودمن صبح باید پاشم دیوونه شدم دیگه ی راه حل میگین ممنونم

خب چون تازه از شیر گرفتیش بدخوابه شبا بچه من کلا عادت کرده بود باید دستم تا صبح زیر سرش بود چند ماه همینطوری بود دستم دردگرفت انقدر که نمیتونستم تکون بدم شباپامیشد فقط گریه میکرد 

سعی کن روز خستش کنی شب زود بخوابه خوابش عمیق بشه 

خیلی بده میگن رشد بچه تو خواب شب اونم ۱۱ تا ۲ بچه هامون فردا مریض میشن رشد نمیکنن عصبی میشن 

اره چ میشه کرد.حالا خودم هم دوس دارم باخودم بخابه.زودتر بخابه هم از اونور زودتر بلند میشه.منم باهاش تنظیم شدم