2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشون شبا دیر میخوابن خواب نمیرن من دیگه دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 4582 بازدید | 49 پست
چراغ هال روشن ما هم تو اتاق میخوابیم در هم باز  نمیدونم انگار میترسه همش بلند میشه گریه میکنه ...

باید تا وقتی خوابش نبرده پیشش باشی حتما... یه دونه شب خواب بچگونه بگیر براش

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!
باید تا وقتی خوابش نبرده پیشش باشی حتما... یه دونه شب خواب بچگونه بگیر براش

بابا کنارش هستم دستم روش وگرنه خواب نمیره کلا بد خواب از اول هیچ بچه ای اطرافم نمیبینم اینقدر بد خواب 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از بعد از ظهر حسابی باهاش بازی کنید تا خسته بشه.

صبح ها زود بیدارش کنید. سر یه ساعت مشخص

عادتش بدید بعد از ناهار حتما بخوابه.

بچه ها تا کوچیکن تربیت پذیرتر هستن و هرطوری باهاشون رفتار کنی، همونطوری بار میان. 

بخاطر همین بچه ها عشق هم ازبین مون رفته ما که همش سر بچه خواب و غذاش دعوا داریم 

دقیقا مثل ما همش سر بچه بحث میشه قبلا اصلا دعوا نمیکردیم😞

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
بابا کنارش هستم دستم روش وگرنه خواب نمیره کلا بد خواب از اول هیچ بچه ای اطرافم نمیبینم اینقدر بد خوا ...

امروز رو برو راهکارم رو پیاده کن. بگیرش به بازی. حسابی خستش کن تا شب زود خوابش ببره. آخر شبم براش کتاب قصه بخون. بذار ببینه چشماش خسته بشه راحت بخوابه

دیشب دخترم ۲خوابید البته تا۱ساعت بعدش هر چنددقیقه بیدارمیشه بازم میذارم روپام ۷صبح بیدارشد تا ۱۰ دیوونه کرد منو دوباره خوابید تا ۱ هرروز وضعمون همینه

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
ممنون عزیزم 

مشکلت واقعا حاد نیست و قابل حله. بفکر رابطت با همسرتم باش. شما وظیفه همسری هم داری. مادرا خیلی قوی هستن. اول خودت باور کن مه میتونی خواب بچه ات رو درست کنی، بعد میبینی واقعا درست میشه.

اگه بازم سوالی داشتی اینجا یا تو خصوصی بپرس.

شاد باشی

بچه است هنوز کتاب حالیش نیست ۱۹ ماهشه  

نه بابا. از نوزادی باید براش کتاب میخریدی گلم. شما براش بخون بذار اونم عکسهاشو نگاه کنه.

کتابهای انتشارات قدیانی شعراش ریتمیکه بچه شعراشو یا میگیره. میخوای چندتا بهت معرفی کنم؟

چی مثلا 

مامان بیا جیش دارم... عالیه... زودم یاد میگیره دستشوییشو بگه

مامان میخوام بخوابم

مامان میخوام ورزش کنم

اصلا مجموعه تاتی کوچولوها رو یکجا از تو سایتشون سفارش بده.