پسرم ۱۹ ماهشه از همون اول با خواب شب مشکل داره یا نمیخوابه یا دم به دقیقه با گریه بلند میشه از تاریکی انگار میترسه روشن هم باشه دیگه اصلا خواب نمیره یه ماهه از شیر گرفتمش دیگه بیچاره شدم شبا به زور یک و نیم دو یا بیشتر حتی میخوابه ولی روزا راحت میخوابه دو سه ساعت چیکار کنم شوهرمم لج میکنه همکاری نمیکنه
دختر من ۱۵ماهشه از اول شبا خواب نداشت الانم همینطوره منتها از ۶و۵ صبح رسیده به ۲و۳.. شبا چراعا را خا ...
ببین گلم از بعد از ظهر باهاش بازی کن. یه توپ بگیر دستت هلش بده بگو برو برام بیار. یا مثلا یه چندتا قاشق بذار بکوب روی قابلمه قدا بده. یه شیشه بردار پلاستیکی باشه در داشته باشه انواع حبوبات رو بریز توش صدا براش دربیار. یه جوری خودت جو بده که بیاد سراغت... سعی کن همش در حال فعالیت باشه. در آخر هم حتما حتما کتاب قصه بخر براش بخون بذار عکساشو ببینه. از بدو تولد کتاب برای بچه لازمه. ازین به بعد به ازای هر اسباب بازی براش کتاب بگیر. تو پست قبلم اسم چندتا کتاب رو نوشتم براش بگیر بخون. با نگاه کردن به کتاب، چشماش خسته میشه. یه آویز تخت هم براش بگیر کوکش کن تا عروسکاش بچرخه بعدش چشمش خسته میشه سریعتر میخوابه.
بازم سوالی داشتی بپرس
و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!
هشت که دارن هنوز اذان میگن چطوری میشه وا 😨😨 حتما ۴ صبح هم بیدار میشین
مقدمات خواب را فراهم میکنم بچه هام تا بخوان بخوابن میشه نه وده برای بزرگه باید قصه بگم وکوچیکه هم خیلی تو جاش تکون میخوره اما دیگه بین هشت و نیم تا ده میخوابند بچه باید زیاد بخوابه تو رشد وآرامش روانشون تاثیر داره کوچیکه شش بیدار میشه بزرگه هم هفت کوچیکه را در طول روز هم میخوابونم اما بزرگه چون شب نمیخوابه اجازه روز خوابیدن را بهش نمیدم