2777
2789
عنوان

مامانا ی مهربووون بیاید لطفا

226 بازدید | 46 پست

امروز دارم میرم جمکران با کاروان با دوستام بعد مادر شوهرم 

زنگ زده میگه که حنا(دخترم ) رو بده به من نگهش دارم میدونما لطف کرده ولی من گفتم نه مامان میبرم فک کنم ناراحت شد اخه بخدا دست خودم نیست حساسم به بچم نمیتونم تنها بزارمش 

شما هم نمیزازید پچها تون رو تنها جایی ؟؟؟؟

دخترم ۴سالشه 

دخترهام حنا و آوا دوستون دارم ❤❤❤

اگه بتونی ببریش که خوبه وگرنه بچه رو که نبری بیشتر بهت خوش میگذره 

ولی قدرشو بدون همین قدر شعور داره بهت گفته . خدا خیرش بده 

کاربر سال 92ام ولی به علت شرکت در پیج 22بهمن تعلیق شدم . االبتواربریمو درست کردم باز دیروز ریست کردم گوشمو کلا یادم رفته بود رمزززو...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثل من منم نمیتونم دخترم وتنهابزارم فکرمیکنم یه چیزی گم کردم بگومن اگه پیشم نباشه استرس میگیرم

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

من خودمم مثه شمام حایی بدون بچه نمیرم . اونم مسافرت. 

ولی خیلی دوستام میزارن بچه هاشونو 

کاربر سال 92ام ولی به علت شرکت در پیج 22بهمن تعلیق شدم . االبتواربریمو درست کردم باز دیروز ریست کردم گوشمو کلا یادم رفته بود رمزززو...
اگه بتونی ببریش که خوبه وگرنه بچه رو که نبری بیشتر بهت خوش میگذره  ولی قدرشو بدون همین قدر شعو ...

اره واقعا خیلی کمکه ... ولی من اگه نبرم همش فکرم پیش دخترمه 

دختر من یک سالشه، یه ساعت کسی نیست نگه داره من برم دوره  قرآن 😥

نه مادر شوهرم خدایی هر جا بخوام برم میگه بده من تو راحت برو 

من آرزومه با دختر چهارسالم برم جمکران... خوبه سختی داره ولی خوش می گذره. از مادرشوهرتون تشکر کنید ...

اره حالا برگشتم زنگ میزنم از دلش در میارم