2777
2789
عنوان

خانما چه قرصایی باید تو ماه های اول بارداری بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 16933 بازدید | 23 پست

عزیزم منم ۹ هفته ام،به شدت بب اشتها شدم و هیچی میلم نمیکشه بخورم،به شدت هم به بوی غذاها حساس شدم

اول اینکه سعی کن میوه جات زیاد بخوری که ویتامین های بدنت تامین بشه

برا سه ماهه اول دکترم بهم یدوفولیک و ویتامین دی ۱۰۰۰ داده

یه سونوی قلب تو سه ماهه اول لاید بری حدودای هفته ی ۶ تا ۸ که حداکثر تا ۹ هفته میشه

سونوی دومت تو سه ماهه دومه به اسم سونوی ان تی که همراهش آز خون هم میدی

یه سونو هم داری فک کنم به اسم آنومالی گه دقیقا نمیدونم تو هفته چنده فک کنم حدودای هفته ۱۶ به بعد باشه

❤❤❤خدا جونم میشه منو به اون چیزی که ته قلبمه برسونی؟❤❤❤
در حدی تنبل شدم ک حتی نمیتونم صبا پاشم😑

اره تنبل شدن و پر خواب شدن هم از علائم سه ماهه اوله

من فک کنم بیشتر از ۱۲ ساعت در شبانه روز میخوابم ولی بازم خواب آلودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم ۹ هفته ام،به شدت بب اشتها شدم و هیچی میلم نمیکشه بخورم،به شدت هم به بوی غذاها حساس شدم او ...

شما تو ۳ماه اول چ ازمایشهایی دادی اخه الان دارن میگن باید بری ازمایش خون بدی و اینا من نمیدونم چیکار کنم

چرا بعضیا دارن میگن فولیک اسید۵بعضیا میگن۱

نه یک باید بخوری 5 خیلی قویه برای باردارا نیست

و برو مرکز بهداشت محلتون رایگان بهت میده و ماما هم هست باقی مراحل رو رایگان راهنمایت میکنه و ویتامین های سه ماه بعدهاتم بهت میده هر هفته یا هر ماه میتونی بری چکاب پیششون رایگان

شما تو ۳ماه اول چ ازمایشهایی دادی اخه الان دارن میگن باید بری ازمایش خون بدی و اینا من نمیدونم چیکار ...

عزیزم من چکاب پیش از بارداری آز خون دادم و خدا رو شکر جز ویتامین دی مشکلی نداشتم که ویتامین دی مصرف کردم

وایه همین دکترم برام آز خون ننوشت که برا سه ماهه اول برم چون مشکل تیروئید نداشتم

برای اطمینان بیشتر هم یدوفولیک نوشت که یدی که داره برا تیروئید مفیده و ویتامین دی نوشت بازم

بی اشتهایی، حالت تهوع، حساس شدن به بوها و بعضی غذاها، بی حالی

همه اینا فقط تا پایان سه ماهگی هستش

منم کشیدم

سه ماه که تموم شد یهو خوب میشی بعد مولتی ویتامین دکتر بهت میده و اشتهاتم خوب میشه

نگران نباش خوب میشی صبوری کن یه ساعتهایی که حالت خوبه غذا بخور فقط آبکی سعی کن نخوری چون حالت تهوعتو بیشتر میکنه

من نمیدونم چ ازمایشایی باید بدم تو بارداری و چندوقت یباره میشه قبل اینکه برم دکتر برام توضیحشون بدی ...

عزیزم الان هفته هفت هستی 

میری دکتر 

یه سنو بگیره ببینه اصلا جنین در چه حالته 

به حرف بقیه که میگن الان نرو زوده هم گوش نکن ...که قلب تشکیل شه و فلان ...

متاسفانه بعضی وقتا دیر میشه برا هر مشکلی که راحت میشه حل کرد ...

یه ازمایش کلی هم میگیرن از خون 

کلسیم و آهن و ....انواع بیماریها ...

انشاالله پایدارباشی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

چرا بعضیا دارن میگن فولیک اسید۵بعضیا میگن۱

اخه دکتر بر اساس آزمایش میده قرص رو 

حتما برو 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️