2777
2789
عنوان

هيچ حمايتي ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 48 پست
اره همش مامانم میگه تو نه عرضه شوهرداری داری نه بچه داری درصورتیکه شوهرم منو کتک زده و الانم برامون ...

دیگه میدونی دس خودشون نیس اوناهم ناراحتن اینجوری میگن
چی بگه ادم
صبر کن خونه شمالشون اوکی بشه با بچه ات برو اونجا راحت زندگی کن

انسان ها , شبیه هم عمر نمیکنند  یکی زندگی میکند یکی تحمل ....
اون با سیاست بوده منکه دیدم جونم مهمتره بخشیدم نفس کشیدم

با سیاست نبوده خانواده شوهر من فقط پول براشون مهمه از همه چی به خاطر پول میگذرن... شوهرشم مثل شوهر من وقتی میبینن وجودش عذابه از پول گذشتن دادنش بهش فقط ریختشو نبینن. اینجور یهم خوب نیست... ادم منفور میشه پیش همه

دخترم تمام زندگی من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با سیاست نبوده خانواده شوهر من فقط پول براشون مهمه از همه چی به خاطر پول میگذرن... شوهرشم مثل شوهر م ...

اره دیگه منفورن

انسان ها , شبیه هم عمر نمیکنند  یکی زندگی میکند یکی تحمل ....
صب تا ظهر عادت داره تنها باشه ظهر میرم غذاشو میدم بازی میکنم باهاش هرروز عصرم میبرمش پیاده روی ب بها ...

خوشبحالت واقعا من حتي نميذارن پرنده داشته باشم يا مامانم نميذاره برم بيرون 

دیگه میدونی دس خودشون نیس اوناهم ناراحتن اینجوری میگن چی بگه ادم صبر کن خونه شمالشون اوکی بشه با بچه ...

ناراحتن ما بدتر از اوناييم ارامش نياز داريم بخدا منكه بريدم از دست اونا