2777
2789
عنوان

هيچ حمايتي ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 48 پست

یاد بگیر مستقل باشی

تو با این تجربه ای که داری یه شکست بزرگ رو پشت سر گذاشتی والان باید ازش درس بگیری

تو زندگی قبلیت دیدی که همسرت که باید بزرگ‌ترین حامیت توی زندگیت باشه پشتتو خالی کرده

پس دیگه توقع از احد الناسی نداشته باش

به بلوغ فکری و عقلی رسیدی و توانایی کار کردن بیرون از خونه هم داری

پس یه شخصیت جدید مستقل و محکم برای خودت بساز و یه زندگی هدفمندو شروع کن

منتظر یه قرون دوزار دیگران برای کرایه تاکسی و دادگاه نباش

دو دو تا چهار کن ببین حالا که قراره تنها بشی میخای زندگیت چطور بگذره

اخی عزیزم میفهممت ،منم ازخانواده شانس نیاوردم ،ارزوبهترینها واست دارم 

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزینه سگ که بالاست چطوری با این وضعیت می خواهی از پسش بربیایی؟ تنهایی بهتر نبود؟؟

یه ساله دارمش
نه هفته ای 5 تومن براش گردن میخرم یه کیلو با برنجو عدسو هویج میپزم میذارم یخچال تا یه هفته اش میره
خیلی خوش روزیه
از وقتی اوردمش سفره ام خالی نشده بغیر اون اصن نشده برا مخارجش بمونم
واکسناشم زدم ماه دیگه واکسن یسالگیشه برا اونم اصن غصه ام نیس خودش جور میشه خیلی پر برکته

انسان ها , شبیه هم عمر نمیکنند  یکی زندگی میکند یکی تحمل ....
من حکم طلاقمو هفته پیش گرفتم یسالم طول کشید هیچکسممممم حمایتم نکرد تمام خرجای دادگاهو دفتر خدمات قضا ...

چه حوصله ای سگ‌نگهداری میخوادخرج میخواد مگه شاغل نیستی

هرچیزی کمش دارو است .متوسطش غذا است .وزیادش سم است .حتی محبت کردن  
اره اما همش غر میزنن مثلا یه شب خواهرم که تو اتاقش میخوابیم بچم نق میزد گریه میکرد گفتم یه دقیقه نیا ...

اره برو دور
دیگه زخم زبون ک هست عزیزم
یه گوشت در باشه یکی دروازه

ای بابا از خواهر شوهر من یاد بگیرید با یه بچه برگشت مهریه و نفقه رو که تا ریال اخر گرفت هیچ تمام سهم و حق و حقو برادرشم به بهانه اینکه شوهر نداره کشید بالا مامانشم مجبور کرد بهترین منطقه براش یه خونه صفر بگیره که اتاق خواب بچش جدا باشه...

پول وکیل و مکیل و خرجی و همه چیزشم وظیفه پدرمادرش میدونه...

دخترم تمام زندگی من
من حکم طلاقمو هفته پیش گرفتم یسالم طول کشید هیچکسممممم حمایتم نکرد تمام خرجای دادگاهو دفتر خدمات قضا ...

عزیزم ،سگ شرف داره به بعضی ادما ،ارزوی بهترینها برات دارم

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .
چه حوصله ای سگ‌نگهداری میخوادخرج میخواد مگه شاغل نیستی

صب تا ظهر عادت داره تنها باشه
ظهر میرم غذاشو میدم بازی میکنم باهاش
هرروز عصرم میبرمش پیاده روی ب بهانه ی اون خودمم یه ورزشی میکنم یه ساعتی بعدم باز میایم خونه ارومه برا خودش میشینه پشت در نگام میکنه

منم دلم خوشه تنها نیستم شباهم نمیترسم

صب تا ظهر عادت داره تنها باشه ظهر میرم غذاشو میدم بازی میکنم باهاش هرروز عصرم میبرمش پیاده روی ب بها ...

اخه عزیزم ان شاءالله همیشه موفق باشی 

هرچیزی کمش دارو است .متوسطش غذا است .وزیادش سم است .حتی محبت کردن  
اره برو دور دیگه زخم زبون ک هست عزیزم یه گوشت در باشه یکی دروازه

اره همش مامانم میگه تو نه عرضه شوهرداری داری نه بچه داری درصورتیکه شوهرم منو کتک زده و الانم برامون خونه تهیه نمیکنه کجاش تقصیر منه بنظرت؟

عشقم همه کسم دخترم😍😍
صب تا ظهر عادت داره تنها باشه ظهر میرم غذاشو میدم بازی میکنم باهاش هرروز عصرم میبرمش پیاده روی ب بها ...

مادر دلسوز نداری مثل من دوستم

ای بابا از خواهر شوهر من یاد بگیرید با یه بچه برگشت مهریه و نفقه رو که تا ریال اخر گرفت هیچ تمام سهم ...

اون با سیاست بوده
منکه دیدم جونم مهمتره بخشیدم نفس کشیدم

باز شماها عروسی کردین من تو عقد خانوادم گیر داده بودن طلاق بگیرم میگفتن چرا خونه نامزدت میری منم محلشون نمیدادم.آخه نه حماین عاطفی داشتم نه مالی همش غرم میزدن من هیچوقت نمیگفتم پول بدین بهم ولی یبارنکردبابام یا مامانم پول بده بهم بگه یوقت یه شورت میخوای بخری.از طرف شوهرم حمایت میشدم خوب معلومه میرم سمتش

یا رب العالمین