2777
2789
عنوان

هيچ حمايتي ندارم

664 بازدید | 48 پست

بنظر شما حمايت يني چي؟دارم جدا ميشم

خانوادم دارن ميگن پشت من هستن

اما نه حمايت مالي دارم نه عاطفي

برا كارا شكايتم هزارتومن نميدن و دارم ميرم سركار و بااين عصبانيتام سختمه يا خرج ميكنن حتي هزارتومن يادداشت ميكنن بگيرن اخر ماه حقوقم ميدن

عاطفي هم كه نگو هرروز خونم رو تو شيشه ميكنن و بحث ميكنن باهام بريدم از همشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه جدا بگیر نزدیک خونشون اگه حقوقت میرسه

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

منم ۱ ماه اومدم قهر میگن ولش کن مرتیکه رو ما پشتتیم اما هر روز برام یه داستان درست میکنن حالا خدایی بنده خداها خرج بچمو میدنها ولی همش میگن آی بچت چیز ریخت رو فرشمون آی بچت چقد گریه میکنه همش دایتان دارم خسته شدم.میگم من گهه بخورم طلاق بگیرم میمونم تا بیاد اشتی

عشقم همه کسم دخترم😍😍

من حکم طلاقمو هفته پیش گرفتم
یسالم طول کشید
هیچکسممممم حمایتم نکرد
تمام خرجای دادگاهو دفتر خدمات قضایی و اینارو هم خودم دادم
مهریه و نفقه و همه چیزمم بخشیدم
یه خونه 40 متری پایین شهر اجاره کردم وسایلمو بزرگارو ک نداد کوچیکارو ریختم توش
طلاهام شد 8 تومن
5 تومن خونه رهن کردم 3 تومن یخچال و گاز و لباسشویی خریدم
نه کسی باهام اومد دادگاه نه خانوادم فهمیدن من چطور جدا شدم نه کسی حتی 100- نداد بهم بگه پول تاکسیت
خیلی سختی کشیدم خیلی ب اندازه 10 سال پیشر شدم
نمیگم راحت بود نه
ولی فهمیدم از هیچکس هیچ توقعی نداشته باشم
یه سگ اوردم پیش خودم ک تنها نباشم اوقا بیکاریمو با اون سر میکنم توی دلم میگم بازم وفای سگ

انسان ها , شبیه هم عمر نمیکنند  یکی زندگی میکند یکی تحمل ....
منم ۱ ماه اومدم قهر میگن ولش کن مرتیکه رو ما پشتتیم اما هر روز برام یه داستان درست میکنن حالا خدایی ...

خدا خیرشون بده پناهت دادن خرجی میدن

انسان ها , شبیه هم عمر نمیکنند  یکی زندگی میکند یکی تحمل ....
من حکم طلاقمو هفته پیش گرفتم یسالم طول کشید هیچکسممممم حمایتم نکرد تمام خرجای دادگاهو دفتر خدمات قضا ...

ای احسن به شما....واقعاتوشیرزنی...الهی همیشه سلامت وسرحال بمونی

من بدبودم توچرابابدی کردن خودت روبیش ازحدخوارکردی...گناه تنهایی من تاابدگردن توست..
من حکم طلاقمو هفته پیش گرفتم یسالم طول کشید هیچکسممممم حمایتم نکرد تمام خرجای دادگاهو دفتر خدمات قضا ...

واقعا افرین شیرزنی👏👏👏

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

هزینه سگ که بالاست چطوری با این وضعیت می خواهی از پسش بربیایی؟

تنهایی بهتر نبود؟؟

من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .
خدا خیرشون بده پناهت دادن خرجی میدن

اره اما همش غر میزنن مثلا یه شب خواهرم که تو اتاقش میخوابیم بچم نق میزد گریه میکرد گفتم یه دقیقه نیا تو اتاق تا خوابش ببره بعد بیا اونم ناراحت شد رفت تو پذیرایی.هنش از این داستانا دارم.حالا دارن یه ویلا تو شمال میخرن گرفتنش گفتم برم اونجا تنهایی برا خودم زندگی کنم انقد داستان نداشته باشم

عشقم همه کسم دخترم😍😍