2777
2789
عنوان

نظرسنجی لطفا بیاید

99 بازدید | 18 پست

سلام دوستان عزیزم

من دخترم یک سال و دوماهشه دلم میخواد دوباره باردار بشم..بنظرتون کار سختیه داشتن دوتا بچه با فاصله سنی کم؟

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله😐معلومهـ ک سخته

شما تجربه داشتی؟

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
به نظرم هر چه کوچکتر باشه بهتره

من خودمم خیلی دوست دارم فاصله سنیشون کم باشه اما همه میترسونن منو

ن عزیزم ولی تو نزدیکام زیاد داریم 

چرا سخته؟یعنی میخوام بدونم از چه لحاظ؟

من خودم دوقلو دارم خیلی راضیم همه میگن همبازی هم میشن باهم سازگارترن 

وای مرسی عزیزم تو اولین نفری هستی که بهم امید دادی

خودت سختت نشده؟تا حالا شده پشیمون شده باشی؟

چرا سخته؟یعنی میخوام بدونم از چه لحاظ؟

ببین مثلا دو تا پسرعمو دارم ک یکیشون چهارسالس و یکیشون دوساله. بزرگتره الان وقت این بوده ک خودشو نشون بده و همه بش توجه کنن ولی چون دومیه هست ناخوداگاه همه بیشتربه اون بها میدن اولیه ناراحت میشه و کوچیکه رو اذیت میکنه یا کتکش میزنه یا وقتی باهم خوبن دائم درحال خرابکارین یا هرچی این میخاد اونم میخاد وقتی یکی مریضه اون یکیم میگیره نمیدونی کدومو جمع کنی و ب کدوم برسی ولی هرچی بزرگتر میشن شیرینتر میشه همچی

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
ببین مثلا دو تا پسرعمو دارم ک یکیشون چهارسالس و یکیشون دوساله. بزرگتره الان وقت این بوده ک خودشو نشو ...

خب سختیش همون دو سه سال اوله دیگه درسته؟

بعد فکرمیکنم اگه بچه اول دختر باشه یکم بهتره و راحت تره نه؟

خب سختیش همون دو سه سال اوله دیگه درسته؟ بعد فکرمیکنم اگه بچه اول دختر باشه یکم بهتره و راحت تره نه ...

عاره بچه های خالم باسه سال فاصله سنی دخترن دوتاش الان هفت و چارساله ان اصلا اجازه نمیدن مامانشون بینشون دخالت کنه😂خودشون دعوا میکنن اشتی میکنن کلا برنامه های زیادی واس خودشون دارن 

عاره بچه های خالم باسه سال فاصله سنی دخترن دوتاش الان هفت و چارساله ان اصلا اجازه نمیدن مامانشون بین ...

😂😂ای جانم خدا حفظشون کنه

خودم خیلی دوست دارم برام دعا کن اگه بشه بتونم ازپسش بربیام

😂😂ای جانم خدا حفظشون کنه خودم خیلی دوست دارم برام دعا کن اگه بشه بتونم ازپسش برمیام

انشالله ک میتونی خیلی بامزس ولی یکم اولش صبوری میخاد 😍😍

انشالله ک میتونی خیلی بامزس ولی یکم اولش صبوری میخاد 😍😍

درسته ممنونم دوست خوبم که برام وقت گذاشتی😍