2777
2789

من حاصل یه بارداری ناخواستم😐سوالی داشتین در خدمتم😎

شاید آن که جسارت عصیان دارد،شجاعت توبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجال سرکشی داد،فرصت بخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)

عزیزم من سر پسرم نا خواسته باردار شدم الان بهترین اتفاق زندگیمه 

کلا بچه های خدا خواسته خیلی شیرین میشننننننننننننن

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوتابارداریمم ناخواسته بود،اولی روهمون شب عروسی موندم،این یکی رم ک بدون فاصله موندم،درسته ناخواستا شده ولی میخوامش...ولی انگارخدامیخوادبگیرتش ازم😔😔😔

دوست من بارداری ناخواسته داشت و هر کاری کرد که بچه رو سقط کنه. میگم هر کاری. شما بدترین وضعیت رو در نظر بگیر. ولی الان خدا رو شکر هم بچه سالمه و هم دوستم پشیمونه از اون کارش 

البته خودم هم همیشه از بارداری ناخواسته میترسم 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
میشه دوستی منو قبول کنید چندتا سوال خصوصی داشتم

قبول کردم عزیزم

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا
دوست من بارداری ناخواسته داشت و هر کاری کرد که بچه رو سقط کنه. میگم هر کاری. شما بدترین وضعیت رو در ...

دخترعموی خودم چهل وپنج سالش بود عروس دار بود..ناخواسته باردار شد..اونم هرکس رسید یه چیزی بهش گفت انجام داد خدا بخاد هیچ اتفاقی نمیفته بچه موند یه پسر خوشگل چشم رنگی..الان همه بچهاش رفتن خدادوشکر میکنه میگه تنها نیستم  

دخترعموی خودم چهل وپنج سالش بود عروس دار بود..ناخواسته باردار شد..اونم هرکس رسید یه چیزی بهش گفت انج ...

آره دقیقا تا خدا نخواد هیچ برگی از درخت هم نمیوفته .من خودم وحشتناک از بارداری ناخواسته ترس دارم .ولی اگه شد .با وجود شرایط بد اقتصادی خدا رو شکر میکنم😃

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

هیچ بارداری ناخواسته ای کاملا ناخواسته نیست، با علم به اینکه هر روش جلوگیری چند درصد خطا داره، اگه همزمان از دو روش استفاده بشه دیگه بارداری تقریبا غیر ممکنه.اکثر این نوع بارداری ها به خاطر عدم دقت زوجین پیش میاد.

البته منم همینطوری خداخواسته باردارم و ایرادی هم نداره.

آدم شرایط زندگیش تغییر میکنه و خب مسئولیتش زیاد میشه اما چیزی نیست که نشه از پسش بر اومد.

من ازباردار ناخاسته وحشت دارم....همیشه میگم خدااگه میخای بدی ب من به جاش سرطان بهم بده..بچه رو بده به اونی که میخاد...من دخترمو میخاستیم از بس اذیتمون کرد سرهمه چیش و گریه های وحشتناکش که هنوزم داره..روزی هزار بار میگم خدایا غلط کردم ازت بچه خاستم از بس این بچه بده

هرگز از رحمت خدا ناامید نمیشم....