2777
2789
عنوان

شوهرم 😤

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 105 پست
این ک خیلی خوبه چقد به فکرته،من ارزو ب دل موندم یکبار شوهرم بزنگه بهم بگه زنده ای یامرده😔😔

عوضش شوهر من از هفت صبح که میره هریه ساعت زنگ میزنه نمیزاره یه ساعت راحت بخابم هی میگه چطوری چطورم خب خوبم دیگه که چی دم به دیقه میزنگی 

عوض چرا خواهر من یه چیزی ام اشانتیون میدم هزینه ارسالم رایگان فقط ببر😂

دلت میاد؟ بزار من واسه خودمو رایگان بفرستم بیاد اونوقت یه چیزی میدی که فقط ازم پس بگیری اونوقته که قدر بدونی. حیف به خدا قدر مرد خوبو بدونید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخخ عزیزم متکا اوردن کاریه که خودت ازپسش برنیایی ؟جابه جا کردن وسایل سنگین؟عزیزم شوهرت همچین منظوری ...

جمعه ها کل خونه رو میریزه تمیز میکنه چیزی نمیگه ولی قشنگ معلومه کارای منو قبول نداره حالا بخدا منم تمیزم 

دلت میاد؟ بزار من واسه خودمو رایگان بفرستم بیاد اونوقت یه چیزی میدی که فقط ازم پس بگیری اونوقته که ق ...

حالا کی گفته خوبه😪؟تا تعریفت از خوب چی باشه عزیزم 😏

شما خودت نخواستی وگرنه با سیاست میتونستی هم همسر هم خانوادشونو راضی نگهدارین بعدم نه همه عروسا نه ما ...

تا جای کسی نباشی نمیتونی بفهمی شعارندیم اینجا پرادم هایی هستن هرکاری میکنن ولی طرف شعور نداره چه عروس خوب چه مادرشوهر خوب من یکسال تمام کلی محبت کردم دیگه پدرشوهرم گفت ولش کن من خودم میدونم اخلاق زنم افتضاحه من تنها عروسش بودم میتونست دلمو نشکنه سیاسیت😁😁😄😄آقا دوروز بیا تحملش کردی

خدا من همیشه به بزرگی توایمان دارم واینکه همیشه کنارمی بازم کمکم کن بهت نیاز دارم بهم لیاقت مادری عطاکردی ودراوج ناامیدی چراغ خونمو پرنورتر کردی تو خودت مواظب عزیز تودلم باش همیشه خودم رو به تو سپردم خداااایا جگر گوشمو فقط به تو میسپاارم خدا اون نفس منه میدونی که امیدم رو ناامید نکن الهی امین 💕💖قربون صدای قلبت امیدمادر😍
جمعه ها کل خونه رو میریزه تمیز میکنه چیزی نمیگه ولی قشنگ معلومه کارای منو قبول نداره حالا بخدا منم ت ...

وای عین شوهر من .همه جا رو برق میندازه .اون که گفتی روزی بیس بار زنگ میزنه اینا همه شوهر منه.حالا حرفم نمیزنه ها فقط میگه چه خبر ...بعد بیس بار زنگ میزنه روانی م میکنه

دوست عزیز اینکه شوهرت دوست داره شکی نیست.خداروشکر. ولی اینطوری اصلا درست نیست.از اون طرف تو بده میشی ...

اره دقیقا هروقت  اینجا خوندم زنداداشم کارنمیکنه داداشم هواشوداره یاد خودم میافتم میگم حتما خواهرشوهر منم همین حسو داره حتی یه بار داداش توجمع گفت من زن بگیرم باید کلفتی مامانمو کنه قشنگ منظورش به من بود 

اره دقیقا هروقت  اینجا خوندم زنداداشم کارنمیکنه داداشم هواشوداره یاد خودم میافتم میگم حتما خواه ...

بخدا خیلی حس بدیه

آدم نسبت به اون عروس حس بدی پیدامیکنه.

باید سیاست داشته باشه شوهرت.دو طرفو نگه نداره. هوای تورو داشته باشه ها، اما این مسائل زنونه رو بسپاره به خودتون.

خوبه باز اگه خواهر شوهرمن بود یه چیز درمیومد میگف

بزرگترین گناه دل شکستنه،، حواست به زبونت باشه
خوب همین که هواتو داره یه دنیا میارزه

بنظرم وظیفشه یعنی وظیفه هر مردیه غیر از این باشه از بی لیاقتی مرد هست .هوای خانمش رو نداشته باشه دیگه بقیه صفاتش به چه دردی میخوره.خواهر من الان باهاش قهرم اینجام خانواده نشسته چهار تا حرف بد میزنم زشته بذار دهنم بسته بمونه😂

تا جای کسی نباشی نمیتونی بفهمی شعارندیم اینجا پرادم هایی هستن هرکاری میکنن ولی طرف شعور نداره چه عرو ...

این شرایط شماست نه استارتر من شعار ندادم گفتم وظیفشون نیست پسرشان بگه فلان کاربکنین برا زنم اینو بیارین اونو بیارین .کارهمسراستارترفقط باعث حسادت ازطرف خانواده همسرش میشه شما خودت هم میبینی که چقدر خانواده تاثیردارن تو زندگی .اینجام پره ازخانواده هایی که همه جورتاثیری تو زندگی عروس و پسر دارن شما تضمین میدی همین شرایط تاابد تو زندگی استارترمیمونه؟ استارترهم خودشون ناراضین از شرایط 

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
این شرایط شماست نه استارتر من شعار ندادم گفتم وظیفشون نیست پسرشان بگه فلان کاربکنین برا زنم اینو بیا ...

واقعا ایجاد حساسیت میکنه.من برادرام دست زناشونو موقع جمع کردن لیوان چایی حتی میگرفتن!! ما واقعا بدمون میومدا. واقعا حس حساسیت بوجود میارن.

حالا زناشون عین مهمون هستن همیشه. در صورتیکه ماخونشون میریم فقط زحمت غذا کشیدنو دارن. دیگه هممه چی باخودمونه.

خب چه فرقی داره؟

منطقیش اینه که کار اشتباهه.

منم دوست ندارم شوهرم اینجوری باشه تو خانوادش. یوقتایی اینجوری میکنه(اونم به دلایل خاصی که مادرشوهرم وظیفه میدونه و چندبار نیش و کنایه زده) ولی باز من بیکار نمیشینم

بزرگترین گناه دل شکستنه،، حواست به زبونت باشه
این شرایط شماست نه استارتر من شعار ندادم گفتم وظیفشون نیست پسرشان بگه فلان کاربکنین برا زنم اینو بیا ...

تو هنوز مجردی دوما برای چی الکی جو گیر میشی مطلب من طنز بود وکلی شکلک خنده گذاشتم بعضا میمونم بعضی ها چطور میتونن اینقد جو بدن😂😂😄🤔🤔🤔🤔

خدا من همیشه به بزرگی توایمان دارم واینکه همیشه کنارمی بازم کمکم کن بهت نیاز دارم بهم لیاقت مادری عطاکردی ودراوج ناامیدی چراغ خونمو پرنورتر کردی تو خودت مواظب عزیز تودلم باش همیشه خودم رو به تو سپردم خداااایا جگر گوشمو فقط به تو میسپاارم خدا اون نفس منه میدونی که امیدم رو ناامید نکن الهی امین 💕💖قربون صدای قلبت امیدمادر😍