2777
2789
عنوان

شوهرم 😤

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 105 پست
واقعا

نمیفهمم بعضی خانمافازشون چیه. نمیخواین کاربکنین تو خونه مادرشوهر حرفی نیست ولی انتظار دارن انگار مادرشوهر خواهرشوهر دست به فرمانشون بهشون بگن اطاعت خانواده شوهراستارترخوبن که عکس العمل تندی نشون ندادن تاحالا ولی صبر اونام اندازه ای  داره امیدوارم روزی نرسه که به زندگی استارتر این موضوع لطمه بزنه.

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
بنظرم وظیفشه یعنی وظیفه هر مردیه غیر از این باشه از بی لیاقتی مرد هست .هوای خانمش رو نداشته باشه دیگ ...

😂😂😂😂😂نگو زشته😁😁😁

خدا من همیشه به بزرگی توایمان دارم واینکه همیشه کنارمی بازم کمکم کن بهت نیاز دارم بهم لیاقت مادری عطاکردی ودراوج ناامیدی چراغ خونمو پرنورتر کردی تو خودت مواظب عزیز تودلم باش همیشه خودم رو به تو سپردم خداااایا جگر گوشمو فقط به تو میسپاارم خدا اون نفس منه میدونی که امیدم رو ناامید نکن الهی امین 💕💖قربون صدای قلبت امیدمادر😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیفهمم بعضی خانمافازشون چیه. نمیخواین کاربکنین تو خونه مادرشوهر حرفی نیست ولی انتظار دارن انگار ماد ...

واقعا منم گفتم خیلی خوبن که صداشون در نیومده. اگه استارتر عزیزه، واسه شوهرش عزیزه، بقیه که اون حسو نمیتونن داشته باشن. شوهرش باید اینو بفهمه

بزرگترین گناه دل شکستنه،، حواست به زبونت باشه
تو هنوز مجردی دوما برای چی الکی جو گیر میشی مطلب من طنز بود وکلی شکلک خنده گذاشتم بعضا میمونم بعضی ه ...

تو حرفای شما من  طنز ندیدم شماازخانواده ی همسرت دلت پره با همون دیدگاه  نظر میدین شما بیشتر جو دادین تا من که همه روباشرایط خودتون میسنجین نظر میدین .

تو حرفای شما من  طنز ندیدم شماازخانواده ی همسرت دلت پره با همون دیدگاه  نظر میدین شما بیشت ...

شما منطقی گفتی.

والا من هم خواهرشوهرم، هم عروس!! اصلا موافق این رفتار نیستم. هرچی اندازش خوبه

ازشور که به در بشه، همه بدشون میاد!!

شما منطقی گفتی. والا من هم خواهرشوهرم، هم عروس!! اصلا موافق این رفتار نیستم. هرچی اندازش خوبه ازشو ...

این کار باعث تحریک و حسادت خانواده ی همسر میشه من مجردم ولی میبینم چه رفتارهایی  که بخاطر بی سیاستی باعث کدورت شده همسراستارترنمیدونه بااین رفتارچه قضاوت های نادرستی درموردهمسرش میشه وگرنه کدوم پسر یه که دوست نداشته باشه ونخوادخانوادش همسرشو دوست داشته باشن منتهاروش درستی رو پیش نگرفتن باهوشیاری و درایت میتونن با روش عاقلانه ودرست هم همسر و محبوب وهم خانواده رو راضی نگه دارن 

این کار باعث تحریک و حسادت خانواده ی همسر میشه من مجردم ولی میبینم چه رفتارهایی  که بخاطر بی سی ...

باید دو طرفو نگه داشت با سیاست.

نه که از یه طرف بوم بیفتی. دقیقا اینکار حس بدی میده به خانواده شوهرش.

باید جدی صحبت کنه با شوهرش دیگه

.چون بحث یه روز دو روز رفت و آمد که نیست.

هرچی بگذره کینه میشه و حساسیتا زیادتر

جمعه ها کل خونه رو میریزه تمیز میکنه چیزی نمیگه ولی قشنگ معلومه کارای منو قبول نداره حالا بخدا منم ت ...

وسواس داره نکنه؟

یک نفر نان داشت اما بینوا دندان نداشت .....آن یکی بیچاره دندان داشت اما نان نداشت..... آنکه باور داشت روزی میرسد بیچاره بود..... آنکه در اموال دنیا غرق بود ایمان نداشت... دشت باور داشت گرگی در میان گله بود . .. گله باور داشت اما من نمیدانم چرا باور سگ چوپان نداشت...... یک نفر پالان خر را در میان خانه پنهان کرده بود..... آن یکی با بار خر میرفت و خر پالان نداشت... یک نفر فردوس را ارزان به مردم میفروخت.... نقشه ها کو داشت در پندار خود شیطان نداشت.. ....هر کجا دست نیازی بود بر سویی دراز..... رعیت بیچاره بخشش داشت اما خان نداشت.........