2777
2789
عنوان

شوهرم 😤

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 105 پست
اره واقعا بعدم فکر میکنن من یادشوهرم میدم 

شماباسیاست رفتار کن این  رفتارهمسرت در درازمدت به نفع شمانخواهدبود نه که برید همه کاربکنین نه تو سفره انداختن و جمع کردن کمکشان کنین

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز اینکه شوهرت دوست داره شکی نیست.خداروشکر. ولی اینطوری اصلا درست نیست.از اون طرف تو بده میشی

عروس وظیفش کمک نیست اماخب مهمون یا ملکه هم نیست که.. شعور ایجاب میکنه پاشی کنار بقیه یکم کمک کنی. نه که کاری کنی وظیفه شه ها.به اندازه.

اینطوری پیش بره از چشم خانوادش میفتی.

من داداشم اینجوریه، بازن داداشم خوبیم و دوسش داریم ولی همش چشم داداشم دنبال اینه زنش تکون نخوره.خب طبیعتا ماهم خوشمون نمیومد.

بزرگترین گناه دل شکستنه،، حواست به زبونت باشه
والاه همیشه قرار نیست که عروس وسط قربونی بشهههه این آقا داره تمام انتقام عروسا رو از مامانش میگیره😁 ...

شما خودت نخواستی وگرنه با سیاست میتونستی هم همسر هم خانوادشونو راضی نگهدارین بعدم نه همه عروسا نه مادرشوهرامثل هم نیستن استارترمیگه مادرشوهرشون خوبن پس دلیلی نداره و نیازی به انتقام نیست که با همچین کار پیش پاافتاده ای بخوان انتقام بگیرن   

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم

اخخ عزیزم متکا اوردن کاریه که خودت ازپسش برنیایی ؟جابه جا کردن وسایل سنگین؟عزیزم شوهرت همچین منظوری نداره خیلی احساسش بهت قویه وفکر میکنه خیلی اطیف ونازی اصلا اینجوری فکرنکن اون داره مثه ملکه هاباهات رفتار میکنه خواهرشوهرتم اگه خرنباشه میدونه که تو اینجوری نیسی وبرادرش اینجوری میکنه

تارسیدن به هدف دور زدن ممنوع🎯🎯🎯.
وای نمیتونم دلم میخواد جیغ بزن اون از حسن وخاطره اون ازمریم اخه غصه کدومتونو بخورم خفم کردید 

اینا رو که گفتی داستانشونو نمی‌دونم😁 ولی باور کن این مشکل خیلی بده همه ازت متنفر میشن و پشت سرت پچ پچ میکنن 😒