2777
2789
عنوان

شوهرم 😤

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 105 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون دیدم باورم میشه شوهرمنم اوایل اینجور بودچندبار به مامانش گفت فلانی پیاز نمیخوره نریز یا نمیتونه ظرف بشوره(البته ظرفو هنوزم نمیزاره بشورم)یا به خواهرش میگفت بلقیس (بشوخی)بالش بیار واسه خانوم خونه اونم لجش میگرفت...که کم کم گفتم منو معذب نکن اونارم بامن بد نکن وقتی خوبن

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
حالشوو ببر بزارن بسوزن😂😂😂😂عجب شوهری کاش شوهرمنم یکم از معرفت شوهرتو داشت غم نداشتم

کی بسوزه خانوم؟ هرکی باشه، بدش میاد  پسرشون بهشون دستور بده این کارو براخانمم بکنین اونکاروبکنین اوناوظیفشون که نیست 

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
اره واقعا دلم برا مردا میسوزه انگاریه جورایی خودازاری داریم اخه ما چمونه انگارهمش دلمون یه چیز بدی و ...

بخدا یه موقه ها یه رفتارایی میبینم میگم بعضی مردا خوب میکنن ک انقد بدی میکنن ب زناشون. اخه این حرفا چیه بخدا من خودم ک زنم درک نمیکنم چ برسه ب اون مرد بدبخت. همش منتظریم طرفو بچزونیم بابا مگه جنگههه همسرته لامصب😐 خدایا شفا

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
اره واقعا دلم برا مردا میسوزه انگاریه جورایی خودازاری داریم اخه ما چمونه انگارهمش دلمون یه چیز بدی و ...

بابا فکر میکنه من نمیتونم از پس کارام بربیام  😒😒چرا نمیگیرید منظورمو 

کی بسوزه خانوم؟ هرکی باشه، بدش میاد  پسرشون بهشون دستور بده این کارو براخانمم بکنین اونکاروبکنی ...

والاه همیشه قرار نیست که عروس وسط قربونی بشهههه این آقا داره تمام انتقام عروسا رو از مامانش میگیره😁😁😂😂😂من یکعدد عروس که اعصابش وو همیشه خورد میکنن از این حرکت همسرش حمایت میکنم😁😁😁

خدا من همیشه به بزرگی توایمان دارم واینکه همیشه کنارمی بازم کمکم کن بهت نیاز دارم بهم لیاقت مادری عطاکردی ودراوج ناامیدی چراغ خونمو پرنورتر کردی تو خودت مواظب عزیز تودلم باش همیشه خودم رو به تو سپردم خداااایا جگر گوشمو فقط به تو میسپاارم خدا اون نفس منه میدونی که امیدم رو ناامید نکن الهی امین 💕💖قربون صدای قلبت امیدمادر😍

اسی رو ترور نکنید شوهر منم اینجوریه واقعا بده چه مهمون باشیم چه میزبان شوهرم میگه فلانی ایکس ایگرگ تو پاشو اینو بیار اونو بیار خانومم خستس...بابا اونام تو دلشون میگن این زنشم که دائما الخستس زخم بستر گرفت بس که پانشد خب از آدم متنفر میشن منم مجبورم مثل گلوله پاشم برم سریع کارو انجام بدم حالا من هرچی بگم درک نمیکنید 😂