2777
2789
عنوان

خوب شیرنخوردن نوزاد

123 بازدید | 21 پست

سلام دخترم ۳ماهشه یه ماهی میشه اصلاخوب شیرنمیخوره یه مک میز نه ول میکنه خیلی غصه میکنم وزن تولدش ۳کیلو الان ۶لاغرمونده بنظرتون چیکارکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براشیرنخوردنش نبردم‌ولی قبلا بردم‌گفت احتمالا رفلاکس داره

رفلاكس علاقه بچه رو به شير كم ميكنه كلا اشتها رو كم ميكنه ، دكتر دارو نداد ؟؟؟ 

هیچ انسانی نه دوست توست و نه هیچ انسانی دشمن تو بلکه هر انسانی معلم توست ...
براشیرنخوردنش نبردم‌ولی قبلا بردم‌گفت احتمالا رفلاکس داره

عزیزم سه ماه شش کیلو خوبه ک 

بهداشت نمیری چک کنه 

پسرم ۶ماهشه ۷کیلو‌سیصد اما بهداشت گفت خوبه نرمال 

شما هم غصه نخور 

چون باز هم وزن گرفته چهارماهش تموم شد آب سیب طبیعی بگیر بهش بده کنار شیر خودت 

گاهی گمان نمی کنی ولی می شود- گاهی نمی شود...نمی شود که نمی شود.گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است .گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود. گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو یار نیست... گاهی تمام شهر گدای تو می شود.
رانیتیدین داد ولی اونو خوردنی هرچی خورده بالا میاره ازطعمش بعدش میاد 

خوب به دكتر بگووووو ، بعدش داروى رفلاكس اول علائمشو بدتر ميكنه بعدش خوب ميشه ، اگه از طعمش بدش مياد با يه ذره نبات بهش بده من همه اين روزهارو گذروندم بعدا كه به غذا بيافته بهتر ميشه كلا بايد صبورى كنى

هیچ انسانی نه دوست توست و نه هیچ انسانی دشمن تو بلکه هر انسانی معلم توست ...
خوب به دكتر بگووووو ، بعدش داروى رفلاكس اول علائمشو بدتر ميكنه بعدش خوب ميشه ، اگه از طعمش بدش مياد ...

فردا میبرمش ممنون عزیزم‌ الان بچت لاغره یاتپل؟من اصلا دوس ندارم بچم لاغرباشه عاشق بچه های تپلم