2777
2789

دوستان من یک هفته س یبوست شدید دارم معذرت میخوام خیلی ببخشید دیشب انقد فشارم زیاد بود که حتی از با س ن م خون اومد. دخترمم 5ماهشه شیرخودمو میخوره اون هم یبوست شدید داره 10 روزه شکمش کار نکرده. نمیدونم چیکار کنم خیلی اذیت میشم بچمم خیلی فشار میاره به خودش دکترهم بردم خوب نشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین درمان فوریش هن برای خودت و هم دخترت شیاف گلیسیرین یاااااا شربت لاکتولوز هست

ولی کلا سبک زندگیتو عوض کن یبوست نشی

مایعات و سبزی و اینا بخور

ولی برا اینکه زود خوب شی همون دو تا دارو که گفتم

لایک نکنید عزیزان🌹🙏

⚛ #تقویت_روده

✴️⇦نسخه‌ای برای تقویت روده برای درمان یبوست

🔘✍7عددانجیر را هرشب در۱/۳لیوان گلاب+ ۲/۳لیوان آب خیسانده شود وصبح ناشتاهر روز نیم ساعت قبل ازصبحانه تاسه هفته خورده شود.

➣✨ @tabaraee3

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 

🔹درمان یبوست بانوشیدن یک لیوان آب گرم صبح ها:

🚰برای درمان یبوست کافیه هر روز صبح یک لیوان آب جوشیده  رو ب صورت گرم بامعده خالی بنوشید.

🍯برای افزایش فواید میتوانید مقداری عسل  به آن اضافه کنید.

@tabaraee3

💐💐💐💐

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 

دون انار ک عطاریا دادن میریزن تو اش محلی از اونا بگیر بخور عالیه

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪