2777
2789
عنوان

تروخدا کمک یبوست شدید دارم لطفا کمککک

| مشاهده متن کامل بحث + 2162 بازدید | 58 پست
ببین درمان فوریش هن برای خودت و هم دخترت شیاف گلیسیرین یاااااا شربت لاکتولوز هست ولی کلا سبک زندگیت ...

شربت لاکتولوز میدم بهش چن روز خوب شد ولی دیگه نشد امشب شیاف گرفتم

عزیزم شما باید گرمی بخوری...انجیر بسیار برا یبوست خوبه...پودر گل محمدی بی نظیره...یه قاشق اگ بخوری...خیلی عالیه.

صبح ناشتا ای گرم بخور با عسل و لیمو...

کلا با اب گرم شروع کن.

سردی نخور فعلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

#درمان_یبوست_نوزادان⚛

🔘✍مالیدن روغن زیتون🍈 روی شکم

🔘✍گرم کردن شیر مادر «خوردن عسل🍯 و عرق رازیانه توسط مادر»

🔘✍7عدد انجیر را در آب خیس کرد و آبش را شبانگاه قطره قطره به  نوزاد بدهید

@tabaraee3

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 

✍️فواید پاشیدن تخم_کتان :

بر روی سالاد و سبزیجات

🔹لاغری و کاهش وزن

🔹رفع چین و چروک

🔹رفع نفخ شکم

🔹کاهش کلسترول خون

🔹جوان سازی پوست

🔹درمان یبوست

@tabaraee3

🌸🌸🌸🌸🌸

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 

فقط شیاف بیزاکودیل درمان دردته از داروخونه بگیر دوتا بزار جواب میگیری بعد که خوب شدی برنامه غذاییتو درست کن ببین چی برات خوبه حداقل روزی یبار بخور مثلا خود من شیر گرم برام اثر میکنه ولی الان چون یبوست شدید هستی فقط شیاف بزار

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !

دم کرده گل بنفشه.خودت بخور.هر دوتون خوب میشید.من به پسرم دادم سه ساعت بعدش پی پی کرد.از دیروز که دادم ۴ باررفته دسشویی.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

عزیزم پسرمن انقدددو یبوست شدید داره که هرچی بگی امتحان کردم نشد جز شربت اتجیر و الانم دکتر شربت مگنی منت که سفیده مال معده هم هست داده خیلی خوبه براخودتون هم خوبه پسرمن که فیشر مقعد گرفته