2777
2789
عنوان

تروخدا کمک یبوست شدید دارم لطفا کمککک

| مشاهده متن کامل بحث + 2162 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سبک زندگیتو عوض کن اب فراوون بخور خیلی خوبه؛ مثلا روزی 8لیوان هم برای پوست و یبوست؛ عفونت خیلی ...

ممنون. حتما انجام میدم. دیشب قرص شیر نداشتم قرص ال دی خوردم ضرر نداره؟؟ بد نیس؟ باردار نمیشم؟ 

روغن زیتون بخور حلال مشکلته تجربه داشتم  خاک شیر اگه بجوشونی یبس میکنه و برعکس اگه تو اب سرد ب ...

عزیز دستت برعکس گفتی

خاکشیر تو آب داغ روان کننده است و تو آب سرد یبس میکنه

آن روز که لحظه ی جان دادن من است/ باذکر یا حسین رود جان ز پیکرم
عزیز دستت برعکس گفتی خاکشیر تو آب داغ روان کننده است و تو آب سرد یبس میکنه

من همیشه استفاده میکنم از نتیجش دارم میگم

تو مرد باش اشک کسیو در نیار نمیخاد مردباشی گریه نکنی

استارتر من بعد زایمانم بقدری یبوستم زیااااد بود ک گریه میکردم،،مث شیر اب ازم خون میرفت

خاکشیر روغن کره حتی دمکرده سنا ناگفته نمونه دو شیشه هم روغن کرچک خوردم😑😑....هرررچی ک گفتن و خوردم بدتر شد و بهتر نشد

وای ک چقد زجر کشیدم

یکی بهم گف شربت منیزیم هیدروکساید بگیرم 

گرفتم ی قاشق و نصف خوردم با دولیوان اب گرم

خوب شدم

دلم بارداریه ناخواسته میخواد،دو قلو هر دوتاش دختر.....اخه دکتر گفته دیگه نمیتونم نی نی بیارم😭

یکی دیگر از شایع‌ترین و رایج‌ترین اختلالات دوران نوزادی یبوست است که معمولا به دلیل رعایت نکردن رژیم غذایی مادر در نوزاد بروز می‌کند. چرا که هر آنچه مادر در طول روز مصرف می‌کند از طریق شیر او به نوزاد منتقل می‌شود. از این رو درمانگران هنگام ابتلای نوزاد به یبوست ناشی از عدم رعایت پرهیزهای غذایی مادر به مادران توصیه می‌کنند که از غذا‌ها و خوراکی‌های ملین مانند آلو، اسفناج، بامیه و غذاهایی که با این سبزیجات و میوه‌ها تهیه می‌شوند مصرف کنند تا این مواد ملین از طریق شیر او به نوزاد منتقل شده و یبوست او را برطرف کند. 

آن روز که لحظه ی جان دادن من است/ باذکر یا حسین رود جان ز پیکرم

شربت منیزبم هیدروکسایدعالیه...روغن زیتون هم خیلی خوبه...همراه سالاد یا یه قاشق روی ظرف غذابریز..هرچه تجویز می کنن به بچه نده لطفا...خودت خوب بشی بچه هم خوب میشه...از شیرت به بچه منتقل شده...

ممنون. حتما انجام میدم. دیشب قرص شیر نداشتم قرص ال دی خوردم ضرر نداره؟؟ بد نیس؟ باردار نمیشم؟

فکرنمیکنم ضررداشته باشه زن داداشم همیشه بچشوشیرمیدادمیخوردواتفاقی براش نمی افتادبرای جلوگیری ازبارداری هم بایدهرشب سرموقع بخوری،واسه یبوستتون شربت لاکسی ژل بخورین،واسه بچه تون هم شربت پارافین بگیرین خیلی خوبه فقط به داروخانه سن بچه تونوتونوبگیدوبپرسیدضررنداره