2777
2789

یچی بگم شاید ناراحت بشی. ببین این مقایسه ها شما رو به هیچ جایی نمیرسونه. این تجربه ای نیست که بشه تعمیمش داد. هر کسی با بقیه فرق داره. این نظرات فقط محض اطلاع شاید بد نباشه اما نتیجه گیری نکن . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوالتو میتونستی بهتر بپرسی. اینکه از زندگیت راضی هستی یا نه؟ هرکی با آدم درست ازدواج کرده و خوشبخت شده میگه متاهلی بهتره. هرکی که زندگیش جالب نیس میگه مجردی. این یه سوال شخصیه و ازش نمیتونی واسه خودت نتیجه گیری کنی عزیزم.

سوالتو میتونستی بهتر بپرسی. اینکه از زندگیت راضی هستی یا نه؟ هرکی با آدم درست ازدواج کرده و خوشبخت ش ...

درست میگین میدونم.ولی در کل گفتم خب تو جامعه هم همین مردها هستن خاستم ببینم چه تعدادی معمولا خوشبخت میشن به ریسکش میرزه مثلا میگن فقط ۲۰ درصد مردم واقعا تو متاهلی خوشبختن

مجردی.اگه زمان به عقب برگرده هرگز به همسرم جواب مثبت نمیدم

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
متشکرم بابت پاسخت عزیزم

همسرم مرد بدی نیستا ولی خانواده عجیبی داره بعد همش‌ هستن دیگه نمیشه همسرمو بخوام خانوادشو نخوام.خانواده مادریش به شدت فرهنگشون پایین و بی ادبن شوخی های زشتو حرفای رکیک میزنن کاش میشد دیگه هرگز نبینمشون

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤