2777
2789
عنوان

رنگ چشم نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2558 بازدید | 39 پست
ببخشيد عزيزم رفتم . ولي چشم مامانم تيله اي هست در اصل سبز با رگه عسلي  هست .ولي گاهي ...

خواهش عزیزم ، این عکس پروفایلتون بچه خودتونه؟؟ چشماش همین رنگیه؟؟

و خدایی که به شدت کافیست😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چشمای دختر منم انگار یه قسمتش هتروکرومیاس میشه بگید چن ماهگی چشمای دخترتون همرنگ هم شد؟منم مثل ...

سلام دخترم کاملا یکدست شد، مثل اینکه تو نوزادی طبیعیه همچین چیزی، یکی دو ماه بعدش برطرف شد کاملا

سلام دخترم کاملا یکدست شد، مثل اینکه تو نوزادی طبیعیه همچین چیزی، یکی دو ماه بعدش برطرف شد کاملا

واقعا باورم نمیشه که جوابمو دادین..خدا بهت خیر بده و عاقبت دخترت بخیر باشه الهی.یعنی من اینقد نذر کردم برای چشماش‌.مرسی که امیدوارم کردی.من تازه دخترم ۵ ماهش شده چند بار دکتر بردم گفت تا دوسالگی درست میشه ولی شما هم دعا کنید که زودتر همرنگ بشن و خیال منم راحت بشه.بازم ازتون ممنونم خیلییی

واقعا باورم نمیشه که جوابمو دادین..خدا بهت خیر بده و عاقبت دخترت بخیر باشه الهی.یعنی من اینقد نذر کر ...

خواهش میکنم عزیزم ، اره مطمعن باشین درست میشه ان شالله، من ک دخترم کامل نصف چشمش بود ولی برطرف شد کامل ، قبل یک‌سالگی برطرف میشه