2777
2789
عنوان

دخترم خوب نمیشه....کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1095 بازدید | 51 پست
عزیزم از استخر گرفته از کف پای باباش نمیگیره ک آون مخصوص پا و دسته و نوع زگیل تناسلی یه نوع دیگه است ...

چشم عزیزم

لیف همون دکتر اولی که بردمش گفت نزن

دیگه نمیزنم

خدایا همین که هستی مرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم فامیلشون نمیدونی؟

ببر اونجا دکتراش خوبن بپرس ازشون راهنماییت میکنن,خودم نمیدونم اما میدونم این درمانگاهها اغلب بهترین دکترا رو داره

خدایا چنان کن سرانجام کار      تو خشنود باشی و مارستگار💖
نه عزیزم من خودم اصلا تا بحال زگیل نزدم لیفمون مشترک نیست دخترم لیف باباش زده که میزده به پاهاش ...

میدونم میدونی گاهی اوقات چون سیستم ایمنی ضعیف بشه خودشو نشون میده حالا بچه ک سیستم ایمنی صعیف داره خودشو نشون داده حتی کاهی اوقات مرد داره و خودشو نشون نمیده، حالا اشکال نداره عزیزم خدا کنه ب حق حصرت رقیه ب حق فاطمه زهرا خوب بشه این بیماری ماله بزرگا ست بچه ها گناه دارن خدا نگاه کنه ایشالله خوب بشع 

میدونم میدونی گاهی اوقات چون سیستم ایمنی ضعیف بشه خودشو نشون میده حالا بچه ک سیستم ایمنی صعیف داره خ ...

بخدا از بس داروهای که میزنم میسوزونه و اشک میریزه دلم کباب میشه

تو رو خدا دعاش کن

خدایا همین که هستی مرسی

اسمش چیه تا براش دعا کنم میدونی من یه مدت بخاطر ترس از زگیل تناسلی برا دخترم ک 6 سالشه مریص شدم تو تاپیکام هست بعدس باردار شدم ک بخاطر اعصابم  تو شکمم مرد بخاطرع ترس از زگیل تا آلات باهامه برا همین درکت میکنم از حصرت رقیه بخواه من خیلی بهش پناه بردم 

قربونت گلم دعا کن براش

حتما عزیزم 😘

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
اسمش چیه تا براش دعا کنم میدونی من یه مدت بخاطر ترس از زگیل تناسلی برا دخترم ک 6 سالشه مریص شدم تو ت ...

حانیه خانوم

لقب حضرت زهراست

یا حضرت رقیه

خدایا همین که هستی مرسی
حانیه خانوم لقب حضرت زهراست یا حضرت رقیه

عزیزم یا حصرت رقیه ایشالله بره دیگه برنگرده عزیزم من خیلی درموردشوهرت تحقیق کردم اولا این نوعش آگه بره دیگه برنمیگرده و یه باز میزنه ایشالله برا دخترتون اینجوری باسه ب حق 5 تن