2777
2789
عنوان

دخترم خوب نمیشه....کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1095 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جای سرزنش نیست میدونم ولی کدوم مادر عاقلی لیف دخترکوچولوش با یه مرد بزرگ مشترکه بعد دخترش کف حمومم میشینه اهمیت نمیده بعد با پدرشم میفرستشش حموم ..بیچاره اون فرشته کوچولو😒

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
مرتب مرتب حتي با زگيل هاي کوچولو که تو نور افتاب معلوم ميشد ، ميرفتيم دکتر و فريز ميکرد ، حتي دکتر ن ...

تو روخدا راستش بگو فریز کردن درد داره؟؟؟

دیگه بر نگشت؟

خدایا همین که هستی مرسی

از هیچی نترس خونسرد باش. این کارایی که میگم انجام بده.   از عطاری کلپوره بخر ،به اندازه ی  ۴ ۵ تاقاشق بریز تو قوری بزار دم بکشه. بعد بزار سرد بشه و از صافی ردش کن،یه تشت کوچیک تمیز  اب ریز و دم کردت رو هم بریز تو همون تشت بچرو بشون اون تو یه ۷ ۸ دقیقه.    عنبر النسا بخر   ،ذغال بگیر بزار رو اتیش  وقتی ذغال سرخ شد بزار تو ممنقل کوچیک. لنبرالنسا هم بنداز رو ذغالا. مواظب باش بچه نسوزه سرپاش بگیر رو منقل بذار دود بخوره به واژننش.

اینارو دو ناه هر روز انجام بده خوب میشه. در ضمن چک کن جاهای دیگه بدنش از جمله دهان زبون و .... زگیل نزده باشه

جای سرزنش نیست میدونم ولی کدوم مادر عاقلی لیف دخترکوچولوش با یه مرد بزرگ مشترکه بعد دخترش کف حمومم م ...

عزیزم ما ۴ تا لیف داریم

هر کسی یه لیف

رنگشون هم متفاوته که قاطی نشه

دخترم خودش رفته بود حمام 

میگفت میخام اب بازی کنم

بعد فهمیدم اینجور شده

من خیلی خودم حساسم

خدایا همین که هستی مرسی
چندین بار  شیراز و جاهای دیگه بردمش ولی خوب نشد

درمانگاه امام رضا و درمانگاه مطهری دکترای خیلیخوبی دارن ببرش اونجا ان شااللّه زودتر بیای خبر سلامتیش بدی نگران نباش توکل کن بخدا و مرتب پیگیر باش

خدایا چنان کن سرانجام کار      تو خشنود باشی و مارستگار💖
عزیزم ما ۴ تا لیف داریم هر کسی یه لیف رنگشون هم متفاوته که قاطی نشه دخترم خودش رفته بود حمام  ...

خب تو پست اول اینجوری نگفتی بد برداشت کردم از کلمه ی مشترک ...ایشالا زودی خوب شه دختر عزیزت😍

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
تو روخدا راستش بگو فریز کردن درد داره؟؟؟ دیگه بر نگشت؟

نه بابا درد چيه ، يه چيزي مثه هواي سرد ميزنه رو زگيلا راستي من صورتمم زد بخاطر اينکه پسرم همش دستش رو صورتم بود 

فعلا که برنگشته اخرين بار اذر ماه بود فريز کرديم

شايد بچه يه مقدار از محيط بترسه دکتر و ببينه وگرنه مشکلي نداره

اره استخرم میبرمش مگه استخر بد هست؟

عزیزم از استخر گرفته از کف پای باباش نمیگیره ک آون مخصوص پا و دسته و نوع زگیل تناسلی یه نوع دیگه است فرق داره با کف پا ایشالله زودتر خوب بشه، لیف نزن براش اقلا  

براش لیف نزن اصلا پخش میکنه لیفتون مشترکه؟ شاید خودت داری و خودشو نشون نداده آزمایش بده 

نه عزیزم

من خودم اصلا تا بحال زگیل نزدم

لیفمون مشترک نیست

دخترم لیف باباش زده که میزده به پاهاش

ما توی کل اقواممون اصلا سابقه زگیل نداریم

خدایا همین که هستی مرسی