2777
2789
عنوان

دخترم خوب نمیشه....کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1095 بازدید | 51 پست
نرگس جون چیشد دخترت بهتر شد

سلام گلم

ممنون از محبتت

دوازده تا بود

شده ۸ تا خداروشکر

ولی خیلی اذیتع

پاش له کرده

میسوزه

گریه میکنه

الهی بمیرم براش

خدایا همین که هستی مرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم ممنون از محبتت دوازده تا بود شده ۸ تا خداروشکر ولی خیلی اذیتع پاش له کرده میسوزه گری ...

وای خدایا ایشالله خوب بشه، چند وقته زده خیلی تقویتش کن ک ویروس از بدنش بره سیستم ایمنیس رو تقویت کن خیلی از همین الان ببین یه دارویی هست میدن برا تقویت سیستم ایمنی دکتر خوب برو تا یه چیز خوب بده، از همین الان بده شایذ خودشون رفتن، پس یادت نره حتما اینکارو بکن، 

یه دکتر خوب برو دکتر خوب پوست بگو زگیل تناسلی زده برای تقویت سیستم ایمنی  داروی خیبی خوب میخوام ...

مممنون از راهنماییت دوست گلم

این هفته پیش یه متخصص خوب میبرمش ان شالله

خدایا همین که هستی مرسی
مممنون از راهنماییت دوست گلم این هفته پیش یه متخصص خوب میبرمش ان شالله

خواهش میکنم عزیزم فقط تا ميتوني بش مواد غذایی با ویتامین سی بده آب هویج و گوجه و پرتغال تو نت سرچ کن بش برس اینا از غذا براش مهمترن زمان و از دست نده