2777
2789

سلام خانوما نماز روزه هاتون قبول!!

من عضو جدید نیستم و خودم کاربری داشتم ولی بنابر دلایلی دیگ با اون یکی کاربریم نمیتونم بیام 

هستید شروع کنم؟

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه واستون تعریف میکنم ک خسته نشید..من ۱۷ سالمه و س سال و نیم پیش برای اولین بار علیو دیدم و تنها پسری بود ک تو همون دوران بچگی بهش دلباختم.ما باهم دوست شدیم و وارد یه رابطه ای شدم ک تااون زمان هیچی از رابطه دختر و پسر و عشق و این چیزا حالیم نمیشد و همه چی از روی بچگی بود..علی خوشگل و جذاب بود.قد بلند وبا چشمای درشت مشکی...ی سال ک از رابطمون گذشت واسه اولین بار قرار گذاشتیم از نزدیک همو ببینیم چون تا اون موقع همه قرارامون از دور بود و با عکس.رفتیم سینما و واسه اولین بار دست هموگرفتیم از همون لحظه حس کردم ک تازه دارم عاشقش میشم ...گذشت و گذشت همه چی عوض شد ما هر روز وابسته تر میشدیم و دوس داشتنمون بهم بیشتر میشد و حساسیت هامون نسبت بهم زیادتر میشد..تو این دوران بهترین و قشنگ ترین خاطراتو برای هم ساختیم و همه چی خیلی رویایی بود

تا اینکه بابام از رابطه ما باخبر شد

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!
منم نامه هاشو پاره کردم عکساشو پاره کردم فکره یه چاره کردم🙃🙃

💃💃💃

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤