2777
2789

بچه ها من قبلا اکانت داشتم توی نینی سایت ...

انقدر اعتیاد پیدا کرده بودم به اینجا شبا تا ۴ صبح بیدار بودم و ازین تاپیک به اون تاپیک ...

دیگه کلا برای ترک کردن اکانتمو ترکوندم.‌‌‌

حالا با هزار بدبختی اکانت زدم بگم چه جوری پسرمو از شیر و از پوشک بگیرم ..‌

میگن همزمان نباید باشه ...

و قطع شیردهی توی گرما نباشه ...

ازونور به پسربچه بیشتر از دوسال شیر نباید داد ...

ازینور از پوشک گرفتن توی گرما خوبه

من چه خاکی تو سرم بریزم ...

تولد دوسالگی ش آخر تیره پسرم ...

کسی هست همزمان این دوتا کارو کرده باشه؟

نام کاربری م، motherhood هست. 😊                 اسم پسرم هود نیست😏

یه دفعه بهش شیر نده. الان زمانش خوبه. یه چیز تلخ بزن به سینه ات. یکم بی قراری میکنه ولی خب ببرش پارک. بدش باباش.. براش اسباب بازی بخر.. من پسرمو یه دفعه گرفتم.. ببرش جای شلوغ که حواسش پرت شه. از پوشک زوده. اول شیر

خوشحالی یعنی ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا این دوتا کارو باهم نکن بچت عصبی میشه ۳ماه باید فاصله بندازی

الویت با قطع شیر باشه دیگه درسته؟

چون واقعا شیردهی بالای دوسالخوب نیست خودمم پوکی استخون گرفتم کم کم ...

ازونور از پوشک گرفتن ش بیفته به سرما سخت نمیشه؟

واسه پوشک 

بازش بزار بعدا بهش تذکر بده اگه دیدی چند بار خودشو خیس کرد بعد ببند بزار یه ماهه دیگه دوباره امتحان کن 

همین جوری تا ۳ سالگی وقت داره 

بی خودی عجله نکن هم خودت اذیت میشی هم اون

من تازه دخترم دو سال و ۷ ماهش بود گرفتم

زود ه واسه از پوشک گرفتن بخصوص ک پسره من پسرمو دقیقا سر دوسال از پوشک گرفتم ششماه گند زد ب زندگیم بع ...

چرا زوده ینی کنترل بدست نیاوردن؟

من از وسواسی شدن ش هم میترسم ‌‌‌..‌.

دلم میخواد برم مشاور کودک بهم قشنگ یاد بده چیکار کنم ولی پول مشاور دیگه ندارم😥😥😥

الویت با قطع شیر باشه دیگه درسته؟ چون واقعا شیردهی بالای دوسالخوب نیست خودمم پوکی استخون گرفتم کم ک ...

نه من پسرم دی از پوشک گرفتم اصلا هم سخت نبود تو آپارتمان چه فرقی میکنه تازه زمستون بیشتر تو خونه ایم و جایی نمیریم راحتتر بود

میشه برا اینکه به حاجتم برسم دعا کنید😘😘😘😘😘
واسه پوشک  بازش بزار بعدا بهش تذکر بده اگه دیدی چند بار خودشو خیس کرد بعد ببند بزار یه ماهه ...

پسر من یه کم پتانسیل وسواسی شدنو داره ..‌

دوبار بردم حموم جیش کرده بعد هر دوقیقه میگه مامان جیش جیش ...

با اینکه اصلا من نه ترسوندم نه دعوا کردم نه چیزی ...خیلی آروم بردم حموم آب زدم به پاش گفتم جیش داری بکن اونم کرده ...

نمیدونم چرا حساسه انقدر

الویت با قطع شیر باشه دیگه درسته؟ چون واقعا شیردهی بالای دوسالخوب نیست خودمم پوکی استخون گرفتم کم ک ...

اولویت باشیره

نه بهتره تو سرماکه کمتر آب میخوره کمتر میره دستشویی بعدهم ازین شورتای آموزشی که توشون پشمیه بخر گرم نگه میدارتش

من حلیم رو با نمک میخورم از حلیم شیرین هم متنفرم😁